Υποψήφιο έκπληξη ετοιμάζει για την Κόρινθο ο ΣΥΡΙΖΑ!

    0
    24
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η επίσημη γραμμή της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές να είναι οι αυτοδιοικητικές συμμαχίες με κεντραριστερά και προοδευτικά σχήματα.
    Στην Κόρινθο, τα τοπικά στελέχη έχουν προχωρήσει πολλά βήματα πέρα απο την γραμμή και μεθοδικά προσπαθούν να στήσουν ένα συνδυασμό για τον δήμο Κορινθίων, με προοδευτικό πρόσημο, όπως λένε, αλλά και ανοικτό σε συνεργασίες.
    Σε προχωρημένο επίπεδο, είναι πλέον οι συζητήσεις, με πρόσωπο που ανήκει στην κεντροδεξιά και έχει εκφράσει με διάφορους τρόπους, την επιθυμία του να είναι επικεφαλής συνδυασμού.
    Ο πολιτικός μηχανικός κ.Δημήτρης Πρωτόπαππας, είναι το πρόσωπο, που βλέπουν θετικά αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να ηγηθεί παράταξης, την οποία θα ενισχύσουν ενεργά και θα στηρίξουν.
    Πρώην υποψήφιος του Βασίλη Νανόπουλου, έχει πολύ καιρό τώρα διαχωρίσει την θέση του, απο την “Συμμαχία Πολιτών” και επιπλέον δεν έχει προκαλέσει πολιτικά, κάτι που εκτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Το άνοιγμα που κάνουν στην Κόρινθο τα τοπικά στελέχη, εκτιμούν ότι θα έχει επιτυχία, με δεδομένο ότι θα μπορέσουν να διεμβολίσουν και τον φιλελεύθερο πολιτικό χώρο, προκειμένου να πετύχουν υψηλό εκλογικό ποσοστό.
    Παρόμοια κίνηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο επιμελητήριο με τον συνδυασμό Σπηλιωτακάρα που πήγε αρκετά καλά, άσχετα αν δεν κατάφεραν να εκλεγούν δικά του στελέχη στην διοίκηση του Επιμελητηρίου.
    Οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο, λένε οι πληροφορίες μας.

    Street Lige

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn