Ξεκινά από το Βέλο-Πάει για την πρώτη θέση ο Μανάβης!!!

    0
    110
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Το Βέλο επέλεξε ο Θανάσης Μανάβης, για να ξεκινήσει και επίσημα την πορεία του προς τον δήμο Βέλου-Βόχας…
    Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί,στο εμβληματικό καφενείο της πόλης το “Λούξ”, θα καταθέσει ενώπιον των μέσων ενημέρωσης αλλά και των πολιτών, τις αρχές του συνδυασμού “Νέα Πνοή” και θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

    Γιατί ξεκινά απο την έδρα του Παπακυριάκου;
    Η επιλογή του Βέλου, δεν είναι τυχαία, διότι είναι η έδρα του βασικού του αντιπάλου κ.Παπακυριάκου, ο οποίος θεωρεί ότι “δεν χωρά κανείς άλλος εκεί”.
    Η δυναμική που έχει πλέον αναπτύξει ο συνδυασμός του Θανάση Μανάβη, είναι πολύ ισχυρή και διασπά με ευκολία τα “τείχη” που στήνονται για να ανακοπεί.
    Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία το Σάββατο 27 Οκτωβρίου δεν είναι η διακήρυξη των αρχών, είναι η παρουσίαση μίας 12άδας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι είναι όλοι ονόματα πρώτης γραμμής και θα κάνουν την διαφορά.
    Με σύνθημα “Ηρθε η Ωρα” και με δεκάδες υποστηρικτές απο όλα τα χωριά του δήμου, η εκκίνηση του Θανάση Μανάβη, αποκτά άλλη βαρύτητα και θα πιστοποίηση την παράσταση νίκης που είναι διάχυτη πλέον σε ολόκληρη την Κορινθία.
    Είναι χαρακτηριστική η δήλωση πρώην αντιδημάρχου στο Street Life:
    “Το 2014 ο 33χρονος άπειρος νέος, με ένα ψηφοδέλτιο, που στήθηκε με νέους, γνωστούς και φίλους πήρε στον πρώην δήμο Βέλου 1.006 ψηφοδέλτια.
    Σήμερα ώριμος ο Θανάσης, αποφασισμένοι εμείς και με πλειάδα επώνυμων υποστηρικτών συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο απο τα πρώτα κιόλας ονόματα δείχνει πανίσχυρο, πάμε στο Βέλο, για να καταθέσουμε ενώπιος-ενωπίω την πρόταση εξόδου του δήμου απο το τέλμα και την οπισθοδρόμηση.Ηρθε η ώρα να αναγγενηθεί η περιοχή μας.”

    Το δείχνουν και οι αριθμοί

    Εκτός από τις δηλώσεις του συνδυασμού Μανάβη και οι αριθμοί συνηγορούν στην κοινή εκτίμηση που υπάρχει παντού και η οποία λέει ότι πραγματικά έχει έλθει η ώρα για αλλαγή στον δήμο Βέλου-Βόχας.
    Τα αποτελέσματα του 2014:

    Είναι πολύ απλό για να συμβεί η ανατροπή.

    Ο Μανάβης πρέπει τους 1.193 ψήφους στον πρώην δήμο Βέλου-Βόχας του 2014 να τους κάνει 2.000, κάτι που ήδη έχει ξεπεραστεί κατά πολύ  και το γνωρίζει και η ίδια η ομάδα του Παπακυριάκου αυτό.

    Μπορεί να μπεί πρώτος στον Β’ γύρο ο Μανάβης

    Όσοι ζούν στον δήμο ξέρουν και βλέπουν καθημερινά την εκπληκτική αναδιάταξη των δυνάμεων στο τμήμα που ήταν το αδύνατο σημείο του Μανάβη πριν πέντε χρόνια.
    Στον πρώην δήμο Βόχας (και το Ζευγολατιό) τα ποσοστά του Μανάβη έχουν εκτιναχθεί.
    Οχι απλά θα πάει στον δεύτερο γύρο τον νυν δήμαρχο αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να τον περάσει και με ισχυρό ποσοστό.
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό κόμματος φέρνει τον κ.Μανάβη σε απίστευτα ποσοστά.
    Στον δεύτερο γύρο δε, δεν θα υπάρχει ο κ.Τσίτουρας και απέναντι στον 38χρονο Μανάβη, θα βρίσκεται μία γηρασμένη δημοτική αρχή, που δεν υλοποίησε καμία από τις δεσμεύσεις της, που με δικά της λάθη (2.500.000 ευρώ) , πνίγηκε το Βραχάτι και με την νεολαία της περιοχής να ζητά επίμονα αλλαγή.
    Όλα αυτά μαζί θα φανούν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους πολίτες του Βέλου σε 16 ημέρες από σήμερα.

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn