Τι περιμένει ο Πελοπίδας Καλλίρης;

    0
    106
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Αν και κινείται στο πολιτικό όριο να ξενερώσει τους Κορίνθιους η αργοπορία του αντιπεριφερειάρχη να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Κορινθίων έχει και λόγους και αιτίες.
    Ο πρώτος λόγος είναι καθαρά κομματικός. Απο την στιγμή που συμφώνησε με την ΝΔ, ήταν υποχρεωμένος να περιμένει την πολιτική πρωτοβουλία απο την Πειραιώς, χωρίς ο ίδιος να κάνει κινήσεις μακριά απο τον σχεδιασμό του κόμματος.
    Ο δεύτερος λόγος είναι πολιτικός. Ο Καλλίρης περίμενε να περάσει στο περιφερειακό συμβούλιο, μία σειρά έργα που αφορούν την Κόρινθο και θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Εργα εκατομμυρίων ευρώ, που θα λύσουν σημαντικά προβλήματα, όπως η επέκταση και αναβάθμιση του λαογραφικού μουσείου με προυπολογισμό 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
    Τα έργα αυτά είναι η πολιτική “προίκα” που φέρνει στην Κόρινθο αλλά και η απάντηση για την συνεισφορά του στην πόλη, κάτι που θα χρησιμοποιήσουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
    Στο περιβάλλον του Πελοπίδα Καλλίρη δεν μιλούν για καθυστέρηση αλλά για επιλογή του κατάλληλου χρόνου και σωστή προετοιμασία.
    Μένει να δούμε αν έχουν δίκιο

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn