Το εκλογικό μυστικό που κρύβει ο Συνοικισμός της Κορίνθου

    0
    71
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Είναι πολύ μακρινή η εποχή που οι ξεριζωμένοι της Μικρας Ασίας, βρήκαν την νέα τους γή στην συνοικία, μετά μάλιστα απο συγκρούσεις με τους γηγενείς Κορίνθιους, που δεν τους ήθελαν καθόλου….
    Η Συνοικία μεγάλωσε και ήταν πάντα προοδευτική και στα πολιτικά φρονήματα αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς.
    Για πολλές δεκαετίες αποτελεί προπύργιο της Δημοκρατικής παράταξης στην Κόρινθο και στις βουλευτικές εκλογές αλλά και στις δημοτικές.
    Αυτό σήμερα έχει διαφοροποιηθεί αλλά όχι τόσο δραστικά όπως σε άλλες περιοχές της Κορίνθου.
    Περισσότεροι απο 10.000 ψηφοφόροι στην Συνοικία το 2014 έφεραν τα πάνω κάτω την δεύτερη Κυριακή και έκαναν και πάλι δήμαρχο τον κ.Πνευματικό.
    Ο συνδυασμός και τα στελέχη του κ.Πνευματικού, σήμερα είναι ΟΛΑ μαζί με τον Σταυρέλη, είτε ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε ως υποστηρικτές.
    Ηταν γνωστό λίγο πριν εγκαταλείψει την κούρσα για τον δήμο Κορινθίων, ο Χρήστος Χασικίδης είχε συγκροτήσει ένα πολύ σημαντικό συνδυασμό στην περιοχή του Συνοικισμού της Κορίνθου, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρασάββα.
    Σήμερα ο Καρασάββας είναι υποψήφιος με τον Νίκο Σταυρέλη, όπως και όλοι οι φίλοι του Χρήστου Χασικίδη.
    Το 2014 ο κ.Νανόπουλος την πρώτη Κυριακή των εκλογών έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Συνοικισμό. Η επιτυχία αυτή χρεώθηκε στον Γιάννη Καρασάββα και τα άλλα μέλη του ψηφοδελτίου.
    Αυτή την στιγμή και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, θα ακολουθήσουν τον Καρασάββα και τον Σταυρέλη.
    Ετσι λοιπόν στον Συνοικισμό της Κορίνθου, τρεις δυνατοί συνδυασμοί έγιναν ένας με επικεφαλής τον Σταυρέλη, κλείνοντας κάθε περιθώριο δυνατής κίνησης στους άλλους υποψηφίους δημάρχους.
    Το μυστικό όμως δεν είναι αυτό.
    Είναι η κινητικότητα και η ενότητα, που υπάρχει στους φορείς της Συνοικίας, οι οποίοι έχουν ταυτιστεί με τον Σταυρέλη, με το σύνθημα: “Ηρθε η ώρα για τον πρώτο Συνοικισμιώτη δήμαρχο στην Κόρινθο”…!
    Αυτό όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο έντονο, γιατί στο παιχνίδι έχουν μπεί δυναμικά και οι νέοι του Συνοικισμού.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn