“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Νίκα στην Πελοπόννησο

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γύρω στις 15 Οκτωβρίου θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τους υποψηφίους που θα στηρίξει η ΝΔ για τις περιφέρειες. Είναι η πρώτη προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αποθαρρυνθούν τα «αντάρτικα» και οι υποψήφιοι να προχωρήσουν σε συμμαχίες.

Πατούλης – Μπακογιάννης

Μετά την σοβαρή δικαστική εμπλοκή που παρουσιάστηκε αναφορικά με τον «πόθεν έσχες» του Ανδρέα Παχατουρίδη τον οποίο θα στήριζε η ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, ισχυρό προβάδισμα έχει πλέον ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Αθήνας που προφανώς θα ανακαλέσει. Στελέχη της Πειραιώς αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή ένα πρόσωπο – έκπληξη. Υπάρχει όμως μια δυστοκία. Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να βάλει στην Αττική μια ισχυρή υποψηφιότητα για να  έχει πολλές πιθανότητες να την κερδίσει καθώς το εκλογικό ακροατήριο είναι κυρίως κεντροαριστερό.

Στο δήμο Αθήνας κατεβαίνει ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζει τον προεκλογικό του αγώνα. Το «αντάρτικο» Πατούλη θα ήταν ένα «αγκάθι».

34χρονος επιχειρηματίας στη Στερεά

Ο αντιπεριφερειάρχης του Κώστα Μπακογιάννη Φάνης Σπανός θα είναι ο υποψήφιος που θα κατεβάσει η ΝΔ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπως όλα δείχνουν. Γεννήθηκε το 1984, και είναι  ανεψιός του επί σειρά ετών δημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Σπανού.

Μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδίκευση στα Υδραυλικά Έργα και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων (professional MBA) στο ALBA Graduate Business School. Εργάζεται από το 2008 στην οικογενειακή επιχείρηση οικοδομικών έργων και έτοιμου σκυροδέματος, ως μηχανικός και από το 2011 ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ακόμη, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Νίκας στην Πελοπόννησο

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας «κλείδωσε» για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ηταν πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και είχε πάντα ανοιχτή γραμμή και με τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ.  Η αποκατάσταση των πολιτικών σχέσεων τους με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έπαιξε σημαντικό ρόλο διότι πλέον θα έχει και τη δική του στήριξη.

Τζιτζικώστας, Αγοραστός,Καχριμάνης, Καλογήρου

Τέσσερις περιφερειάρχες θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα διεκδικήσει ξανά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Κώστας Αγοραστός της Θεσσαλίας. Στην Ήπειρο η ΝΔ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη  Αλέξανδρου Καχριμάνη, που θεωρείται στέλεχος της καραμανλικής φρουράς. Προγραμματίζεται και περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στα Ιωάννινα. Στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι ξανά υποψήφια η νυν περιφερειάρχης Χριστίνα Καλογήρου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn