Συγκλόνησαν την Κόρινθο τα λαμπρά εγκαίνια της έκθεσης

0
132
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

“Η έκθεση της Κορίνθου, συνεχίζει την μεγάλη επιτυχία της ΔΕΘ και ανοίγει νέους δρόμους στην περιφερειακή ανάπτυξη”
Χριστόφορος Βεναρδάκης
Υπουργός Επικρατείας

“Εκθεσης σαν και στην σημερινή στην Κόρινθο, πρέπει να κάνουν όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας, γιατί τις έχει ανάγκη η χώρα”
Φώτης Δαμούλος
Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίων Ελλάδας

“Η υπερβατικότητα του Προέδρου του Επμελητηρίου της Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη, είναι η πιο ρεαλιστική σήμερα προσέγγιση της Πελοποννησιακής οικονομίας”
Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ενα τεράστιο οικονομικό event,ξεκίνησε χθές βράδυ στην Κόρινθο.
Τα πιο λαμπρά εγκαίνια έκθεσης που έχουν γίνει στην Ελληνική περιφέρεια, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον Φλοίσβο, χιλιάδες Κορίνθιοι και Πελοποννήσιοι, οι οποίοι κατάλαβαν τι εννοούσε ο Παναγιώτης Πιτσάκης, όταν καταχειροκροτούμενος απο το βήμα είπε:
“Βάζουμε απόψε την επιχειρηματικότητα εκεί που ανήκει…στην καρδιά της κοινωνίας”…!
Παρόντες, ολόκληρη η πολιτική ηγεσία της Πελοποννήσου χωρίς την παραμικρή απουσία, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βεναρδάκης, ο Γιώργος Δέδες, ο Χαράλαμπος Κασίμης, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου και δήμαρχοι απο όλη την Πελοπόννησο, όπως και τα προεδρεία των επιμελητηρίων του Μοριά.
Και κόσμος…χιλιάδες κόσμος που στην κυριολεξία “έπνιξε” τους εκθεσιακούς χώρους, δημιουργώντας αδιαχώρητο.
Αριστος σχεδιασμός και οργάνωση.


Το προσωπικό του επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής και οι Κορίνθιοι συνεργάτες του προέδρου, χωρίς να πληρωθεί κανείς πέτυχαν να εντυπωσιάσουν κοινό, εκθέτες και προσκεκλημένους.
Στον Φλοίσβο κτύπησε πολυ δυνατά η καρδιά της περιφερειακής οικονομίας, απρόσμενα δυνατά.
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης έκανε σε όλα την μεγάλη υπέρβαση με αποτέλεσμα ακόμα και οι συστημικοί “εχθροί του” , να υποκληθούν στην λαμπρότητα της έκθεσης.
“Οταν ανέλαβα το Επιμελητήριο στην αρχή με λοιδώρησαν, μετά άρχισαν να με ακούν και σήμερα με άφησαν να πετάξουμε μαζί με το Επιμελητήριο Κορινθίας”, είπε κατά την διάρκεια της ομιλίας του.
Και απευθυνόμενος σε όλους τους επισήμους φώναξε:
“Αφήστε τους επιχειρηματίες να οδηγήσουν τον τόπο μπροστά και το θέλουν και το μπορούν, γιατί 8 χρόνια στην κρίση, αυτοί κράτησαν την χώρα”…!
Ενας Πιτσάκης εμβληματικός, άνοιγε τα φτερά της Κορινθιακής και Πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας και μέσα απο τον Φλοίσβο, κάτω απο τον Πήγασο, απογείωνε το Επιμελητήριο, που για όσους δεν το αντιλήφθηκαν έγινε και πάλι θεσμός για την Κόρινθο και μάλιστα ένας θεσμός, που θα ταξιδέψει μακριά…
“Ξεκινάμε απο το λιμάνι, όπως και ο Περίανδρος, για να πάμε την Κόρινθο και πάλι στην ελίτ του κόσμου”…είπε ξεκινώντας και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε πολλές κατευθύνσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα κλίμα ενθουσιασμού, που ήταν έκδηλος ολόκληρη την βραδιά.

Η αποθέωση ενός επιχειρηματία που αμφισβητήθηκε όσο κανείς άλλος όταν ανέλαβε το Επιμελητήριο, ο οποίος απέδειξε ότι έχει το όραμα να πάει εκεί που πολλοί δεν τολμούν…

“Ετσι θα πρέπει να γίνονται οι εκθέσεις πλέον στην Ελλάδα”,τόνιζαν εντυπωσιασμένοι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι αλλά και οι επιχειρηματικοί κύκλοι.
Να σημειώσουμε ότι η έκθεση θα στοιχίσει περίπου 300.000 και η Κορινθία δεν θα βάλει ούτε μισό ευρώ…!!!!
Η έκθεση της Κορίνθου έβαλε πλέον πολύ ψηλά τον πήχη για όλους και έδωσε νέα διάσταση και προοπτική στην “Πελοπόννησο”…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn