Δήμος δεν είναι μόνο η Κόρινθος…

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ…
ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ

Η πόλη της Κορίνθου, χάρη στο μεγάλο έργο που έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ και είναι η διευθέτηση του Ξηριά δεν πνίγηκε και στάθηκε πολύ καλά στην Θεομηνία. Ο δήμος στο έργο του Ξηριά, έφτιαξε μόνο τις αμφιλεγόμενες ζαρτινιέρες για να μην προσπαθήσει κανείς να οικοιοποιηθεί έργο που δεν του ανήκει και ολοκληρώθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αποδείχθηκε όμως περίτρανα το πρωί της Κυριακής, ότι δήμος Κορινθίων δεν είναι μόνο η πόλη της Κορίνθου.

Τα χωριά μας, χωρίς έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και χωρίς σχέδιο έπαθαν μικρές ή μεγάλες ζημιές. Και στα χωριά του δήμου Κορινθίων αποδείχθηκε ότι καλές είναι οι πλατείες αλλά τις καταπίνει η φύση μέσα σε δευτερόλεπτα, αν δεν έχουν προηγηθεί έργα υποδομής. Ενας δήμος που ο στρατηγικός του σχεδιασμός και η έρπουσα λογική του είναι οι αναπλάσεις αργά ή γρήγορα θα πληρώσει το τίμημα, της αδιαφορίας προς την φύση που όλοι έχουμε φροντίσει να βιάσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και να δείξουμε την ασέβεια μας απέναντί της.

Η μεγάλη καταστροφή, που σημειώθηκε,το Σάββατο βράδυ στην Αλμυρή, ενδεικτικά αναφέρω την Αλμυρή, πρέπει να κάνει όλους όσους ασχολούμαστε με τα κοινά,πιο σοφούς αλλά και περισσότερο χρήσιμους.

Ενα χωριό, που όσο καιρό είμαι στον δήμο Κορινθίων όλες οι συζητήσεις, περιλαμβάνουν μόνο αναπλάσεις, την στιγμή που η περιοχή είναι κυριολεκτικά σε πρωτόγονη κατάσταση απο άποψη των βασικών υποδομών που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο οικισμό. Καλές είναι και οι αναπλάσεις αλλά πρώτα πρέπει να φτιαχθεί ο μώλος, να ανοίξουν δρόμοι, να καθαριστούν τα ρέμματα, να γίνει σχέδιο πόλης και άλλα πολλά που σήμερα είναι άναρχα και πρόχειρα, αλλά και επικίνδυνα όπως αποδείχθηκε.

Δήμος λοιπόν δεν είναι μόνο η Κόρινθος… Πρέπει να σχεδιάσουμε απο την αρχή και σωστά πλέον τα χωριά μας. Να ιεραρχήσουμε τις πραγματικές ανάγκες που έχουν και να κάνουμε έργα υποδομής που ανεβάζουν την ποιότητα ζωής μα πρώτα απο όλα την προστατεύουν..! Για να μην τα ρίχνουμε κάθε φορά στα ακραία φαινόμενα προκειμένου να δικαιολογήσουμε την αδιαφορία και την ανεπάρκεια μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn