Δέδες | Σπουδαία πρωτοβουλία η έκθεση της Κορίνθου

0
19

“Για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στην κατάλληλη στιγμή που δίνει τον βηματισμό…” έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση BEST αναφορικά με την έκθεση “Πελοπόννησος 2018” ο Κορίνθιος Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες. Ο κ. Δέδες ανέφερε πως τέτοιες πρωτοβουλίες θα ενταθούν και πως “με τον καιρό θα έχουν το κατάλληλο οξυγόνο ο επιχειρηματικός χώρος, η Περιφέρεια ώστε να αναπτύσσονται ακόμη περισσότερο”.

Ερωτώμενος από το Ν. Μπελογιάννη για τις υποδομές σημείωσε: “Η Πελοπόννησος είναι πρωταγωνίστρια στον τομέα των υποδομών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Καλαμάτα – Ριζόμυλος, Καλό Νερό -Τσακώνα και πάνω από όλα τα αντιπλημμυρικά έργα… Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανταποκριθούμε και στους δήμους και σε ευρύτερης σημασίας αντιπλημμυρικά έργα…”

Ερωτώμενος ο κ. Δέδες για τα όσα αναφέρονται στη δική του υποψηφιότητα στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές: “…αυτό δεν σας το απαντώ τώρα είναι άλλη η θεσμική μου ιδιότητα και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που έχουμε στη θεσμική ιδιότητα που υπηρετώ σήμερα. Αλλά μην… ανησυχείτε σύντομα θα έχουμε και για αυτό απαντήσεις”, ανέφερε με νόημα.