Καλαμάτα | «Έφαγε» 77.790 ευρώ από παππού

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Πουλούσε έρωτα σε έναν ηλικιωμένο που είχε πέσει στα δίχτυα της μια δαιμόνια 42χρονη, η οποία…

… κατάφερε να τον «μαδήσει» πείθοντάς τον να της δώσει δανεικά (κι… αγύριστα!) μεγάλα χρηματικά ποσά, δήθεν για έναν φίλο της ιπτάμενο που είχε χρέη στην Εφορία!

Με το πρόσχημα αυτό η γυναίκα και ο συνεργός της, που εμφανιζόταν ως Θεσσαλονικιός δικηγόρος του πνιγμένου στα χρέη ιπταμένου, απέσπασαν μέσα σε λίγους μήνες από τον 84χρονο σύντροφό της μετρητά ύψους 30.000 ευρώ και 47.790 ευρώ μέσω καταθέσεων!

Κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι, που καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε ποινή κάθειρξης επτά ετών καθένας, καθησύχαζαν τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο ότι ο ιπτάμενος διέθετε μεγάλη περιουσία και σύντομα θα έπαιρνε πίσω τα λεφτά του.

Μάλιστα, η 42χρονη του είχε δώσει ένα κινητό που υποτίθεται ότι ανήκε στον δικηγόρο του αεροπόρου, για να συνομιλεί απευθείας μαζί του. Οπως αποδείχτηκε, ο «Θεσσαλονικιός» τού έδινε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό τραπέζης για να καταθέτει τα ποσά που υποτίθεται θα πήγαιναν στην Εφορία.

Οταν ο 84χρονος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, κατήγγειλε τα πάντα στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Στο τελευταίο ραντεβού του με τον κατηγορούμενο για να του δώσει 400 ευρώ το ποσό προσημειώθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν το πακέτο με την τηλεφωνική σύνδεση του υποτιθέμενου δικηγόρου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn