Δείτε ζωντανά πώς κινείται η κακοκαιρία «Ξενοφώντας» στην Ελλάδα

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Το γράφημα που δείχνει σε real time την πορεία και την εξέλιξη του καιρικού φαινόμενου

Η κακοκαιρία με το όνομα «Ξενοφώντας», που πλήττει με σφοδρότητα τις τελευταίες ώρες τη χώρα, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σε μεσογειακό κυκλώνα με το ίδιο όνομα (ή «Ζορμπάς» σύμφωνα με ξένα δίκτυα), όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου, meteo.

Το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι οι θυελλώδεις άνεμοι και οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες την Πέμπτη 28/09. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής 28/09 κυρίως στην Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Όσον αφορά στη δημιουργία του μεσογειακού κυκλώνα, τα σημερινά στοιχεία δίνουν πολύ μεγάλη πιθανότητα σχηματισμού του αργά το βράδυ της Πέμπτης 27/09 στο Νότιο Ιόνιο. Η κίνηση του κυκλώνα αναμένεται να ακολουθήσει ανατολική πορεία, επηρεάζοντας με ισχυρές βροχές και πολύ θυελλώδεις ανέμους μεγάλο τμήμα της Πελοποννήσου και της Κρήτης το πρωινό του Σαββάτου 29/09, στη συνέχεια την Αττική, Εύβοια και Κυκλάδες και μέχρι το πρωί της Κυριακής 30/09 τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn