Γιατί ο Καρασάββας άλλαξε τις ισορροπίες…!

    0
    212
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    To 2014 τον υποτίμησαν..

    Ισως έφταιγε αυτό το δικό του προσωπικό στυλ, που άλλοτε περνά απαρατήρητο και άλλοτε κάνει πολύ θόρυβο αλλά δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

    Ίσως έφταιγε η υπεροψία που θέλει τους δοκιμασμένους να είναι και οι πρώτες επιλογές και οι άλλοι να μένουν στο περιθώριο γιατί δεν τους άφησαν ποτέ να μετρηθούν.

    θα χρησιμοποιήσω κάτι από ένα σπουδαίο συγγραφέα:

    Το 2014 όμως ο Γιάννης Καρασάββας, σχεδόν μόνος του κέρδισε ένα απόρθητο για πολλές δεκαετίες κάστρο…!

    Την πρώτη Κυριακή έφερε +4 για τον συνδυασμό Νανόπουλου στον Συνοικισμό και χρειάστηκε σχέδιο απόβασης για να ανατραπεί αυτό την δεύτερη με τον Καρασάββα όμως να μην έχει προσωπικό ενδιαφέρον.

    Τα χρόνια του, στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου απέδειξαν ότι πνίγεται απο πάθος και ιδέες και πλημμύρισε την αίθουσα προτάσεις.

    Προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν αλλά οι αρχές του αντέδρασαν.

    Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για ιδιοτέλεια.

    Σήμερα έχει ένα ολόκληρο δίκτυο ανθρώπων κοντά του σε κάθε γωνιά του δήμου Κορινθίων, που δεν μπορεί εύκολα κανείς να βάλει στο ίδιο τραπέζι.

    Τον είχαν στα αυτοδιοικητικά αζήτητα….μπήκε στο αυτοδιοικητικό γήπεδο και έκανε μοναδικά πράγματα και σήμερα αποτελεί ένα απίστευτης δυναμικής πρόσωπο, που δεν είναι παράγοντας και δεν θέλει ίσως να γίνει.

    Οταν η εγωπάθεια κάποιου δεν τον αφήνει να δεί ότι οι αξίες δεν είναι κρεμασμένες στους τοίχους με τα πτυχία, δεν είναι στην πρόσκαιρη ευμάρεια ή στην υποκρισία αλλά οι αξίες βρίσκονται στις ιδέες και στην κοινωνική χρησιμότητα, δύσκολα θα αντιληφθεί γιατί ο Καρασάββας θα είναι πρωταγωνιστής τον Μαίο του 2019.

    Το κατάλαβε πολύ γρήγορα ο Χρήστος Χασικίδης και ο Νίκος Σταυρέλης, του έδειξαν ότι πραγματικά τον πιστεύουν για ότι είναι, ότι πρεσβεύει και ότι αυτός με τις προσωπικές του αξίες αγαπά.

    Είναι δεξιός..ε και;

    Είναι τραχύς…ε και;

    Στην πολιτική καμία αξία δεν έχει το ύφος, αξία έχει μόνο το ήθος, έλεγε κάποτε ένας αρχαίος παππούς μας.

    Ενας χρήσιμος πολίτης, που δεν μπορεί να γίνει πολιτικός αλλά μπορεί με ευκολία να αλλάξει ισορροπίες και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή.

    Και αν ο Συνοικισμός των 10.000 ψήφων έγινε άβατο με την παρουσία Καρασάββα, σύντομα θα γίνει αντιληπτό πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτό.

    Ο Γιάννης Καρασάββας είναι βιοπαλαιστής αλλα έχει την δυνατότητα να είναι χρήσιμος και για τους άλλους, χωρίς να έχει καμία μα καμία αντιμισθία, απο κανέναν.

    Αυτό κάνει και την διαφορά.

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn