Ισχυροί τριγμοί στο δημαρχείο του Ζευγολατιού…!

    0
    132
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Μπορεί να θεωρηθεί, προβοκάτσια, μπορεί πιθανόν να μην γίνει με την πρώτη πιστευτό αλλά είναι και δεδομένο και αληθινό.

    Στον δήμο Βέλου-Βόχας, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα και όλα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Είναι γνωστό στους διαδρόμους τους υποτυπώδους (το κανονικό είναι 10 χρόνια στα μπετά), δημαρχιακού μεγάρου, στο Ζευγολατιό, ότι μία ομάδα στελεχών εν ενεργεία σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι, αποτελούν ομάδα και σκέπτονται κοινή πορεία.

    Η ομάδα αυτή έχει πολλές αντιφάσεις και ακόμα δεν έχει συμφωνήσει στον αρχηγό, αλλά είναι σε πορεία απόσκισης απο την δημοτική ομάδα του Αννίβα Παπακυριάκου και αυτόνομης πορείας.

    Η κουρασμένη δημοτική αρχή του δήμου, που με την σειρά της κούρασε τον κόσμο,νομοτελειακά θα οδηγηθεί σε τάσεις ανεξάρτητης βούλησης.

    Είναι δεδομένο και το ξέρουν ότι οι ΜΙΣΟΙ δημοτικοί σύμβουλοι σήμερα του κ.Παπακυριάκου ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ λόγω των περιορισμών της απλής αναλογικής  και είναι μάταιος ο αγώνας τους.

    Οπως είναι και γνωστό ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα απο τα τοπικά συμβούλα, που θα είναι πλήρως ανεξάρτητα.

    Σύμβουλοι όπως ο κ.Τανισχίδης και η κα. Τζαναβάρα έχουν καιρό τώρα πάρει αποστάσεις και η συμμετοχή τους είναι τυπική και μόνο και φημολογείται ότι έπονται και άλλοι.

    Η μόνη σταθερά στην περιοχή είναι ο συνδυασμός “Νέα Πνοή” του Θανάση Μανάβη, που ιδρύθηκε στα τέλη του 2013 και με το ίδιο σήμα και τα ίδια χρώματα, καθημερινά αποκτά νέα στελέχη και νέους οπαδούς, στην πορεία προς τις εκλογές του προσεχούς Μαϊου.

    Είναι και ο συνδυασμός που γουστάρουν οι νέοι της περιοχής γιατί δεν έχει πρόσωπα που έχουν κουράσει πάντα στις ίδιες καρέκλες.

    Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές…

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn