Μπίτζιος – “Σοβαροί” = 6-0 | Το γήπεδο φτιάχνεται…!

0
91
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν είναι υπόδειγμα θεσμικού παράγοντα και κινείται με το ένστικτο το οποίο απέκτησε όταν έγινε η κάθοδος των Τενεατών στην Κόρινθο το 2014.

Δεν είναι καν συμβατικός και έχει μία στροφορμή προς τον άξονα της δημοσιότητας.

Τέλος διαθέτει πολύ τρέλα η οποία όμως αρχίζει και γίνεται δημιουργική.

Οταν φώναξε για το γήπεδο του Χιλιομοδίου, τον χλεύασαν και τον λοιδώρησαν, αλλά αυτός κόλλησε στον Τατούλη και μετά από χρόνια απραγίας, εμφανίστηκε στο Χιλιομόδι εργολάβος της περιφέρειας Πελοποννήσου, για να διορθώσει την άκρως επικίνδυνη κερκίδα του σταδίου από την οποία κινδύνευαν παιδιά.

Και πάλι τον λοιδώρησαν οι έξυπνοι, άγιοι, έντιμοι και ευαίσθητοι της πόλης αυτής που δεν έχουν βάλει ποτέ στην ζωή τους ένα πετραδάκι πάνω στο άλλο, μέσα απο τα Social Media.

O εργολάβος όμως είναι εκεί και διορθώνει,το παρατημένο χάλι  και χθες στο περιφερειακό συμβούλιο ο Πελοπίδας Καλλίρης με εντολή Τατούλη εισηγήθηκε και ψηφίστηκε:

 

  • Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων για την εκτέλεση του έργου: Αντιστήριξη πρανών και αντιμετώπιση κινδύνου κατολίσθησης εξωτερικά των κερκίδων γηπέδου Χιλιομοδίου».

  • Μπίτζιος – “Σοβαροί” = 6-0….

  • Την ίδια στιγμή πάλι με τρέλα και κορδέλα ολοκλήρωνε μία όμορφη παιδική χαρά στο Χιλιομόδι για τα παιδιά, όπως έκανε και άλλα έργα που θα ήταν δύσκολο να κάνει κάποιος που δεν θα έχει την δική του τρέλα.
  • Πολλοί προσπαθούν να τον βγάλουν γραφικό γιατί και ο ίδιος δίνει δικαιώματα αλλά ξεχνούν πόσο χρήσιμος είναι και τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα με την άγνοια κινδύνου που τον διακατέχει.
  • Στην Κόρινθο είναι αλήθεια ότι χάνεται, στο Χιλιομόδι όμως είναι ίσως ο πιο παραγωγικός πρόεδρος που είχαν ποτέ. Τα αυτοεπωνομαζόμενα “καλά παιδιά” του Χιλιομοδίου, τον καταγγέλουν ως “διαφθορέα” της νεολαίας, κατ εντολή του μεγάλου Μανιτού…αλλά ο κόσμος βλέπει τις αλλαγές που γίνονται στην καθημερινότητα του χωριού και πλέον ξέρει..

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn