Πιέτρης | Ανέτοιμα τα σχολεία της Κορίνθου

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 10/9/2018 ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014 – 2019 και Δημοτικός Σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα από τον Δήμαρχο Κορινθίων για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο ενόψει της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς!

Καταρχάς, ο Δήμαρχος ρωτήθηκε εάν υπήρξε συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν εγκαίρως ελλείψεις και προβλήματα, ώστε να είναι όλα έτοιμα με το πρώτο κουδούνι, καθώς και, σε περίπτωση που πραγματοποιήθηκαν τέτοιες συναντήσεις, ποιο είναι το ύψος του ποσού που διετέθη ή θα διατεθεί για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων.

Στην συνέχεια ο κ. Πιέτρης ανέφερε ότι μεταξύ των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η κατάλληλη συντήρηση των σχολικών υποδομών όλων των βαθμίδων του Δήμου μας, οι τεχνικές παρεμβάσεις σε αυτές, οι εργασίες υγιεινής, οι εγκαταστάσεις ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, η ενίσχυση της πυρασφάλειας των κτιρίων, η διεύρυνση των προαύλιων χώρων, η κατασκευή νέων ράμπων για τα ΑΜΕΑ, ο καθαρισμός των υπαρχόντων φρεατίων και η δημιουργία καινούριων.

Ο κ. Πιέτρης τόνισε ότι, όσες από τις παραπάνω εργασίες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ήδη, επιβάλλεται για το συμφέρον των μαθητών μας να διεξαχθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα. Τέλος, υποστήριξε ότι, εφόσον και φέτος πολλά νοικοκυριά του Δήμου μας, και όχι μόνον, αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, πρέπει όλοι οι μαθητές του Δήμου Κορινθίων να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις πολιτιστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn