Στο Καλλιφώνι Αχαϊας ο Ορειβατικός της Κορίνθου

0
173
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Καλλιφώνι Αχαΐας είναι ένα σχετικά άγνωστο βουνό που βρίσκεται στη σκιά του μυθικού Ερύμανθου.

Πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί τμήμα της οροσειράς του Ερύμανθου, κατά τη γνώμη μου αποτελεί έναν αυτόνομο ορεινό όγκο, με την κοιλάδα του Σελινούντα ποταμού να αποτελεί το φυσικό διαχωριστικό από τον κυρίως όγκο του Ερύμανθου.

Η υψηλότερη κορυφή του βρίσκεται μεταξύ των χωριών Λεχουρίου και Άνω Βλασίας του Δήμου Καλαβρύτων και φτάνει σε ύψος τα 1.997 μέτρα.

Θα ξεκινήσουμε από τη μονή του Αγ. Νικολάου στην αρχή σε δασικό δρόμο και μετά για αρκετή ώρα σε καλοσχηματισμένο μονοπάτι μέσα σε όμορφο δάσος κεφαλληνιακής ελάτης, λίγο πριν το τέλος θα βγούμε σε διάσελο και από εκεί θα πάρουμε το δρόμο για την κορυφή. Η θέα από την κορυφή είναι μοναδική όπου και θα δούμε πολλούς γνωστούς ορεινούς όγκους τους οποίους και θα προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε.

Ορειβατική ομάδα: Διάρκεια μαζί με τις στάσεις 8,5-9 ώρες, βαθμός δυσκολίας Β.

Πεζοπορική ομάδα: Διάρκεια μαζί με τις στάσεις 5 ώρες, βαθμός δυσκολίας Α, η πεζοπορική ομάδα θα ξεκινήσει μαζί με τη ορειβατική και σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο θα σταματήσει και θα επιστρέψει από τα ίδια στο μοναστήρι του Αγ. Νικολάου.

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 15 Ευρώ, τα παιδιά δωρεάν.

Αναχώρηση: Από τα Περιβολάκια στην Κόρινθο ΑΥΣΤΗΡΑ στις 06:30 π.μ.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στον Αρχηγό της εξόρμησης:

Περικλής Μενούνος: 6973-986683

Συναρχηγός: Κώστας Γκέρτσος

Απαραίτητος εξοπλισμός: Μποτάκια, καπέλο μπατόν, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό-αδιάβροχο), γκέτες, φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, αρκετό νερό και ξηρά τροφή.

Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του Ε.Ο.Σ. Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10 Ευρώ εφάπαξ και 10 Ευρώ για τη συνδρομή της κάθε χρονιάς.

Το ανωτέρω πρόγραμμα και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βουνό μπορεί να τροποποιηθεί με ευθύνη των αρχηγών της εκδρομής και αυτό γιατί πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια όλων στο βουνό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn