Ποιο είναι το ιδανικό άρωμα για κάθε περίσταση

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ανάλογα με το πού έχεις να πας, συνηθίζεις να διαλέγεις το πώς θα ντυθείς, τα παπούτσια που θα φορέσεις μέχρι το πώς θα χτενίσεις/φορμάρεις τα μαλλιά σου. Τα πάντα πάνω σου προσέχεις να συνάδουν με την περίσταση. Σχεδόν τα πάντα, μιας και συνήθως δεν ισχύει το ίδιο για το άρωμα που επιλέγεις να ψεκάσεις το σώμα σου.

Φυσικά και θα έχεις μια αρωματική δημιουργία που να είναι η υπογραφή σου, το σήμα – κατατεθέν σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στο μπάνιο σου πρέπει να υπάρχει χώρος για ένα μπουκαλάκι. Καλό θα ήταν να έχεις δυο – τρία αρώματα, διαφορετικού ύφους μεταξύ τους, ώστε να είσαι σε θέση να εναλλάσσεις τη μυρωδιά σου ανάλογα με το πού έχεις να δώσεις το «παρών».

Παρακάτω θα βρεις πέντε, βασικές περιστάσεις (και μία bonus) και μαζί τα αρώματα που ταιριάζουν σε καθεμιά.

Στη δουλειά

Το ζητούμενο εδώ είναι να καταπολεμήσεις τον ιδρώτα και να καταφέρεις να μοσχομυρίζεις φρεσκάδα και καθαριότητα για οκτώ ώρες (πάνω – κάτω). Ζόρικη υπόθεση όχι μόνο για σένα, αλλά και για το άρωμά σου, που πρέπει να είναι δροσερό και διακριτικό (το τελευταίο πράγμα που θέλεις να είναι να ζαλίζεις τους συναδέλφους σου), αλλά ταυτόχρονα να έχει μεγάλη διάρκεια. Μια καλή επιλογή είναι τα εσπεριδοειδή αρώματα. Επειδή όμως η μυρωδιά τους εξασθενεί πιο γρήγορα, φρόντισε να έχεις μαζί σου το μπουκάλι για να ψεκαστείς αν χρειαστεί μες στην ημέρα.

Στην πρωινή βόλτα

Ένα ευχάριστο, γλυκό και υδάτινο άρωμα, που αποπνέει ζωηράδα και φρεσκάδα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για ένα ηλιόλουστο πρωινό, που η διάθεσή σου είναι χαλαρή. Προτίμησε μια δημιουργία με ασυνήθιστες νότες στη μύτη, όπως είναι η ξυλώδης του μπαμπού, η φρουτώδης του ροδιού και της καρύδας και η λουλουδάτη της μαύρης βιολέτας.

Στη βραδινή έξοδο

Σ’ αυτή την περίσταση αναζητάς, είτε μία μυρωδιά ιδιαίτερη και μεθυστική, μαζί, είτε μία κλασική. Αν νιώθεις ότι σου ταιριάζει η πρώτη, τότε φρόντισε η δημιουργία που θα επιλέξεις να έχει νότες κεχριμπαριού και ανατολίτικο αέρα. Αν πάλι επιμένεις κλασικά, δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στα ξυλώδη αρώματα με καρδιάς από πατσουλί και βετιβέρ.

Στην black tie περίσταση

Η μεγαλύτερη παγίδα σε ένα επίσημο event -από το ντύσιμο μέχρι το attitude- είναι η υπερβολή. Το ότι οφείλεις να είσαι στην πένα δεν σημαίνει ότι θα το παρακάνεις με τα πάντα, ακόμα και με το άρωμά σου, επιλέγοντας ένα που είναι τόσο έντονο που «καπελώνει» την προσωπικότητά σου. Η λύση βρίσκεται σε δημιουργίες με βάθος και ένταση στη βάση τους, όπως είναι εκείνες που το κύριο συστατικό τους είναι η ξυλαλόη (oud wood) και διανθίζονται με νότες βανίλιας και τριαντάφυλλου.

Στις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται

Όταν οι εποχές αλλάζουν, εκτός από τη γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να αλλάζει και το άρωμά σου. Το καλοκαίρι εν προκειμένω, διάλεξε αρώματα δροσερά, που η μυρωδιά τους να αποπνέει φρεσκάδα και να παραπέμπει σε τροπικά κλίματα. Ιδανικά είναι εκείνα που έχουν ως νότα βάσης τους το neroli και περιέχουν για παράδειγμα άνθη λεμονιού και γιασεμιού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn