Ποια από τα ποτά που πίνεις έχουν τις περισσότερες θερμίδες

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όλοι γνωρίζουμε πως δημιουργείται η μπυροκοιλιά. Ο χυμός ζύθου ωστόσο δεν είναι το μόνο ποτό που ευθύνεται για πολλές παραπάνω θερμίδες. Η διατροφολόγος Shona Wilkinson σου εξηγεί ποια είναι εκείνα τα ποτά που πρέπει να αποφύγεις προς χάριν της σιλουέτας σου.

Long Island Iced Tea

780 θερμίδες

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσες πολλές θερμίδες έχει αυτό το cocktail και αυτό οφείλεται στο συνδυασμό των ποτών που περιέχει. Είναι περίπου ίδιο με την κατανάλωση ενός γεύματος.

Guinness

210 θερμίδες

Προτιμάς να πιεις μια μπύρα ή να φας ένα ντόνατ; Ότι κι αν κάνεις θα πάρεις τις ίδιες θερμίδες. Ωστόσο πέρα από αυτό, η Guinness περιέχει αντιοξειδωτικά και μια σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο που μπορεί να βοηθήσει τα επίπεδα ενέργειάς σου.

Mπύρα

194 θερμίδες

Οτιδήποτε μοιράζεται κοινά συστατικά με ένα καρβέλι ψωμί είναι αρκετά δυνατό και από άποψη θερμίδων. Άλλωστε μόνο τυχαίος δεν είναι ο όρος «μπυροκοιλιά». Γι αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός με την μπύρα καθώς έχει τρομερά μεγάλη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Prosecco

121 θερμίδες

Μπορεί να είναι φτηνότερο από τη σαμπάνια αλλά παρουσιάζει υψηλά επίπεδα πολυφαινολών. Αρκεί να γνωρίζεις πως για να «κάψεις» ένα ποτήρι χρειάζονται 20 λεπτά βάρη. Τα θετικά του ωστόσο είναι πως βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει το μονοξειδίου του αζώτου από τον οργανισμό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn