Τώρα | Βάζει ταφόπλακα στην αγορά του Ζευγολατιού ο Αννίβας…!

0
94

Δεν πρόλαβε την προηγούμενη τετραετία να ολοκληρώσει την καταστροφή της ιστορικής πλατείας και αγοράς του Ζευγολατιού ο δήμαρχος κ.Αννίβας Παπακυριάκος και αποφάσισε να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο σήμερα…!

Το πρωί εργολάβος άρχισε να ξηλώνει τους δρόμους της αγοράς για την πλακοστρεώσει εκ νέου..

Πριν 5 χρόνια η πρώτη παρέμβαση Παπακυριάκου στην αγορά του Ζευγολατιού κυριολεκτικά τρέλανε την πόλη και διέλυσε την αγορά της, αφου όπως πάντα έγινε χωρίς τις απαραίτητες μελέτες και σχεδιασμό.

Το αποτέλεσμα το ζούν οι κάτοικοι που καθημερινά δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο κέντρο του Ζευγολατιού αλλά και τα μαγαζιά που έχασαν μεγάλο κομμάτι πελατείας και πλέον φυτοζωούν.

Αν η πρώτη παρέμβαση Παπακυριάκου στην πλατεία έκανε την κίνηση στην πόλη…λαβύρινθο η νέα παρέμβαση βάζει την ταφόπλακα στην αγορά της ιστορικής πρωτεύουσας της Βόχας…!

Σήμερα χωρίς να ειδοποιηθεί κανένας άρχισε και πάλι το ξήλωμα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Μετά απο 4 χρόνια που δεν κινήθηκε φυλλο στο Ζευγολατιό η δημοτική αρχή ελπίζει να ανακόψει την σαρωτική πορεία του Θανάση Μανάβη…με κυβόλιθους….!

Αυτό όμως έχει ξεσηκώσει απο το πρωί τους καταστηματάρχες της αγοράς αλλά και τους Ζευγολατιώτες που κατανοούν ότι αυτό το αχρείαστο έργο βιτρίνας που γίνεται στο πόδι θα επιφέρει νέα δεινά στην καθημερινότητα τους…!

Το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει μεγάλη μάχη για το έργο-παρωδία…!