Γνώμη Πολιτών | Βέλο και Βόχα εμπιστεύονται τον Μανάβη!!!

    0
    123
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
    Μεθοδικά και αθόρυβα κινείται εδώ και αρκετό καιρό ο Θανάσης Μανάβης,
    προσεγγίζοντας τους δημότες του δήμου Βέλου-Βόχας, καταγράφοντας απόψεις και προβλήματα και προετοιμάζοντας το έδαφος για την κατάρτιση ενός υψηλού επιπέδου,
    νικηφόρου ψηφοδελτίου.
    Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Βέλου-Βόχας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φαίνεται ότι γίνεται δεκτός με εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία, αφού η ανταπόκριση στο πρόσωπό του είναι παραπάνω από θετική.
    Μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις του με τους δημότες ο Θανάσης Μανάβης σκιαγραφεί με σαφήνεια τις προθέσεις και τους στόχους του:
    Ένα νέο πνεύμα στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου Βέλου-Βόχας, μία νέα αρχή, μια νέα ηθική, μακριά από προσωπικά συμφέροντα, που θα έχει ως άξονες τη συζήτηση, τη συνεννόηση, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και θα αποσκοπεί απαρέγκλιτα στο κοινό καλό, στην πρόοδο και την ανάπτυξη.
    Σύμφωνα με κύκλους του αρχηγού της «Νέας Πνοής», ο υποψήφιος δήμαρχος βρίσκει τους δημότες σύμφωνους σε μεγάλο βαθμό ότι η δημοτική αρχή Παπακυριάκου προκειμένου να εξυπηρετήσει στενές προσωπικές …φιλοδοξίες έχει κάνει το δήμο «ουραγό» των εξελίξεων στην Κορινθία.
    Στις καθημερινές επαφές του ο Θανάσης εισπράττει την αγανάκτηση των πολιτών για την ανυπαρξία και την ανικανότητα της παρούσας δημοτικής αρχής που επί οκτώ χρόνια δεν κατάφερε να δώσει λύσεις στα αυτονόητα.
    Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι η δημοτική αρχή Παπακυριάκου, με την καραμέλα του νοικοκυρέματος και της «δήθεν» οικονομικής τακτοποίησης εδώ και οκτώ χρόνια δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το διαχειρίζεται μίζερα και αποσπασματικά την καθημερινότητα, χωρίς να επιχειρεί να διαμορφώσει ένα αναπτυξιακό όραμα για το δήμο.
    Έτσι εξηγείται ότι ο δήμος Βέλου-Βόχας έχασε και χάνει διαρκώς αναπτυξιακές ευκαιρίες, μένει στάσιμος και δεν επιχειρείται κανένα βήμα προς την κατεύθυνση της νέας εποχής, της προόδου και του εκσυγχρονισμού. «Όλα τριγύρω αλλάζουν» κι εδώ «όλα τα ίδια μένουν». Αυτό ισχύει για το δήμο Βέλου-Βόχας, δυστυχώς!
    Νέοι άνθρωποι και έμπειρα στελέχη
    Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν φαίνεται ότι στην κοινωνία του δήμου Βέλου-Βόχας αυτή τη στιγμή συγκροτείται ένα κοινό μέτωπο, ευρείας συνεργασίας γύρω από το πρόσωπο του Θανάση Μανάβη.
    Νέοι άνθρωποι με αποφασιστικότητα, με αποκλειστικό κίνητρο το γενικό συμφέρον, μακριά από κατεστημένες νοοτροπίες, με στόχο την ενεργή συμμετοχή των πολιτών για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την δημιουργία ενός αναπτυξιακού οράματος, συσπειρώνονται γύρω από το συνδυασμό «Νέα Πνοή» και ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη τους για την επίτευξη των στόχων τους.
    Παράλληλα όμως ένας κορμός έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών ενώνονται ώστε να απο τελέσουν τον πυρήνα της νέας εποχής στο δήμο Βέλου-Βόχας. Έτσι, ανάμεσα στο στενό επιτελείοτου συνδυασμού του Θανάση Μανάβη βρίσκονται ήδη ο Νίκος Ραχανιώτης,ο Τάκης Κατσιφώλης,ο Γιάννης Μπουτσιούκος τρεις άνδρες με μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επιπλέον, ο Γιώργος Μπαλαφούτας ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσλειτουργίες και τις «παραφωνίες» της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου.
    Ο συνδυασμός των έμπειρων και νέων στελεχών, που τους ενώνει, κυρίως, η αγάπη για τον
    τόπο τους, δίνει οπωσδήποτε στο συνδυασμό Μανάβη μια ιδιαίτερη δυναμική που συγκεντρώνει γύρω της όλο και περισσότερες δυνάμεις δημιουργώντας ένα νικηφόρο ρεύμα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!
    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn