Στους υποψήφιους της κεντροαριστεράς ακουμπά ο ΣΥΡΙΖΑ

    0
    15
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Την ώρα που εντείνεται η σύγκρουση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο, στην Αυτοδιοίκηση φαίνεται να στήνονται γέφυρες. Τα δύο κόμματα οδεύουν προς μια ευρεία συνεργασία στους δήμους και τις περιφέρειες. Πάντως, ο πιο μεγάλος δήμος της χώρα παραμένει αίνιγμα για τους επιτελείς της Κουμουνδούρου.

    Οι τοπικές γέφυρες

    Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με το τηλεγράφημα του ΑΠΕ περί δήθεν συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών για τις συντάξεις, γίνεται λόγο για fake news με εντολή Μαξίμου .Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί επίσης «την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πως με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζει με την αγωνία των συνταξιούχων». Οι πολύ υψηλοί τόνοι της ανακοίνωσης δεν εξέπληξαν. Κάτω από την πίεση της πόλωσης, η κ. Γεννηματά έχει αποφασίσει να εντείνει τον διμέτωπο εναντίον ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ο προφανής στόχος είναι να μειώσει τιη συρρίκνωση των ποσοστών του ΚΙΑΝΑΛ που παρατηρείται στις δημοσκοπήσεις, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα της πολιτικής του.

    Εντούτοις, η Χαριλάου Τρικούπη έχει δώσει πράσινο φως στα αυτοδιοικητικά στελέχη της να αποδεχτούν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όπου αυτή προσφέρεται –πιθανόν να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία, μιας και ορισμένοι αυτοδιοικητικοί τα είχαν ήδη βρει με την Κουμουνδούρου. Επισήμως δεν πρόκειται για κεντρική πολιτική συμφωνία, αλλά για «συγκλίσεις των τοπικών κοινωνιών». Όπως και να έχει, οι συνεργασία αυτή που φαίνεται να είναι ευρεία, δημιουργεί νέα δεδομένα και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

    Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

    Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» στις αυτοδιοικητικές συνεργασίες την πρώτη έκφραση της συμμαχίας των «προοδευτικών δυνάμεων» στην οποία ποντάρει ο Αλέξης Τσίπρας. Πέρα όμως από τις στοχεύσεις της «μεγάλης πολιτικής», ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πραγματικό πρόβλημα ανεύρεση υποψηφίων. Παραδοσιακά ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αδύναμος στην Αυτοδιοίκηση –είναι ενδεικτικό το κακό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2014 μια μόλις βδομάδα πριν τις νικηφόρες ευρωεκλογές. Τώρα όμως τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Από τη μια μεριά η δημοσκοπική πτώση του κυβερνώντος κόμματος και από την άλλη η έλλειψη στελεχών μετά τη διάσπαση του 2015, προκαλούν μειωμένη προσφορά υποψηφίων. Κατά συνέπεια, οι συνεργασίες συνδυάζουν το τερπόν της Κεντροαριστεράς μετά του ωφελίμου των υποψηφίων.

    Τα ονόματα και ο γρίφος

    Εμβληματική μορφή της σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑΚΙΝΑΛ είναι ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα κατέβει πάλι ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Αυτή τη φορά δεν θα έχει όμως μόνο τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός υποψήφιος θα είναι και ο Σταύρος Αρναουτάκης στην περιφέρεια Κρήτης. Το «deal» είχε κλειστεί εδώ και καιρό εδώ και καιρό, αλλά επισημοποιήθηκε στην επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη. Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Απόστολος Κατσιφάρας στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το επόμενο διάστημα θα βγουν στην δημοσιότητα και άλλα ονόματα. Στην οικοδόμηση τοπικών συνεργασιών παίζουν μεγάλο ρόλο η δουλειά που είχα κάνει ο Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και αυτή του νυν υπουργού Αλέξη Χαρίτση όταν συντόνιζε τα ΕΣΠΑ ως υφυπουργός.

    Το μεγάλο πρόβλημα όμως για την Κιουμουνδούρου είναι η Αθήνα. Απέναντι στην πολύ ισχυρή υποψηφιότητα Μπακογιάννη, είναι πολύ δύσκολο βρεθεί ανταγωνιστικός αντίπαλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει δημοσκόπηση στον πρώτο δήμο της χώρας για την Έλενα Κουντουρά, τον Αλέξη Χαρίτση και την Έφη Άχτσιόγλου. Η κ. Κουντουρά έχει λάμψη που ταιριάζει σε μια τουριστική πρωτεύουσα, αλλά δεν δίνει το πολιτικό στίγμα που αναζητεί η Κουμουνδούρου. Οι κκ Χαρίτσης και ι η κ. Αχτισόγλυο είναι φρέσκα και δημοφιλή πρόσωπα, αλλά στο παρελθόν δεν ευτύχησαν οι υπουργοί πουν κατήλθαν στον αυτοδιοικητικό στίβο. Ανοιχτό είναι ποια στάση θα κρατήσει η Κουμουνδούρου απέναντι σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.

    Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Αττικής, στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν «πέραν πάσης λογικής το να μην είναι η Ρένα ξανά υποψήφια».

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn