Ο Ανάβαλος στο Κουτσοπόδι απογειώνει την παραγωγή

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην Αργολίδα, ο Ανάβαλος έφτασε στο Κουτσοπόδι και το νερό μπήκε στο αυλάκι, με αποτέλεσμα όλοι τώρα να περιμένουν καλύτερες μέρες μετρώντας αντίστροφα για τη στιγμή που θα πάψουν να χρησιμοποιούν τις γεωτρήσεις. Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου, Νίκος Κολοβός, επισημαίνει ότι «το νερό ήρθε και το έχουμε ρίξει στη δεξαμενή. Από εκεί και πέρα, αρχίσαμε τους ελέγχους και στους δύο αγωγούς που θα χρησιμοποιήσουμε και, παράλληλα, πραγματοποιούμε και επανεγγραφές των παραγωγών στον ΤΟΕΒ». Όπως εξηγεί, «βρισκόμαστε και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του Μοναστηρακίου, Φιχτίων και Μυκηνών, ώστε να στείλουμε και εκεί έναν αγωγό».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, με τη λειτουργία του Ανάβαλου θα σταματήσει η άντληση των γεωτρήσεων σε 20.000 στρέμματα που αντιστοιχούν σε περίπου 500 αγρότες. Εάν προστεθούν και τα στρέμματα των άλλων περιοχών, τότε ο συνολικός αριθμός των στρεμμάτων θα φτάσει τα 30.000 στρέμματα.

«Η λειτουργία του Ανάβαλου θα απογειώσει την οικονομία της Αργολίδας, αφού θα αναβαθμιστεί η ποιότητα, ενώ θα υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να καλλιεργηθούν και άλλα αγροτικά προϊόντα», σημειώνει ο Νίκος Κολοβός. Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι ένας μήνας το αργότερο, αλλά το πιο πιθανό είναι τις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσει η λειτουργία του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn