Τα Μικρασιατικά 2018 είναι θεσμός για την πόλη

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Στη κατάμεστη πλατεία της Ιωνίας Κορίνθου(Συνοικισμός) πραγματοποιήθηκε και η τρίτη ημέρα αλλά όχι η τελευταία των Μικρασιατικών 2018 ,μιας και ακολουθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η ημέρα που είναι αφιερωμένη στην Γενοκτονία των Χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής.

Την Κυριακή λοιπόν το βραδάκι απολαύσαμε τους χορούς και τα τραγούδια των αγαπημένων μας πατρίδων.
Μας ταξιδέψανε στης Ανατολής τα μέρη με τους μέσα από την ψυχή τους ρυθμούς οι “Σεκέρ Παρέ”, οι τέσσερις πολυτάλαντοι και δεξιοτέχνες μουσικοί που φέρανε την Πόλη ,την Καππαδοκία και την Ερυθραία στον Συνοικισμό μας .
Δίπλα τους και η χορωδία της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου πλαισιωμένοι και από μέλη της χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου της Πόλης μας που τους συνόδεψαν με το τραγούδι τους στην ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην Ερυθραία.
Τέλος οι χορευτικές ομάδες των τεσσάρων συλλόγων από την Πελοπόννησο που είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν, μας ξεσήκωσαν (κυριολεκτικά όμως) και χορέψαμε και μαζί τους τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο ανακοινωθέν πρόγραμμα αλλά και στο υπόλοιπο που ακολούθησε μετά το πέρας του.
Να βρισκόμαστε και να ανταμώνουμε .

‘Και του χρόνου” παιδιαααά.
Και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πάλι ότι τα φετινά “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2018” είναι αφιερωμένα στους πυρπολημένους και αφανισμένους κατοίκους της Κινέττας , του Νεου Βουτζά και του Ματίου ,μαζί με την προσευχή μας για την ανάπαυση των ψυχών που φύγανε.

Μικρασιατικη Στεγη Κορινθου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn