Καθαρό νερό φέρνει προεκλογικά στο Κιάτο ο Σταματόπουλος

0
64
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μπροστά στις κάμερες και με τη παρουσία των προέδρων των χωριών υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, τη σύμβαση για την υδροδότηση του Κιάτου και χωριών της Δ.Ε Σικυωνίων.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε αμέσως μετά ο δήμαρχος μίλησε για μια ιστορική υπογραφή, σε ένα έργο που αφορά την πόλη του Κιάτου, το Κάτω Διμηνιό, το Πάσιο, το Μούλκι και το Βασιλικό.

Ο προϋπολογισμός του έργου υπερβαίνει τα 3,5 εκατ. ευρώ ενώ έχει ήδη εκτελεστεί έργο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ που αφορά στην αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Κιάτου.
Παράλληλα, σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό βρίσκεται το έργο, προϋπολογισμού πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του δήμου Σικυωνίων, από τη Χούνη έως το Κιάτο.
Η είδηση βέβαια της ημέρας αφορούσε τη χρηματοδότηση ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του έργου υδροδότησης με πόσιμο νερό 10 επιπλέον κοινοτήτων της Δ.Ε. Σικυωνίων.
Το έργο αφορά τα χωριά Λαλιώτη, Διμηνιό, Μικρός και Μεγάλος Βάλτος, Σούλι, Κρυονέρι, Παραδείσι, Τιτάνη και Γοννούσα ενώ ήδη εκτελούνται έργα αυτοματισμού και ελέγχου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.
Η χρηματοδότηση και η υλοποίηση αυτών των έργων είναι αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών που εδώ και αρκετά χρόνια έγιναν με σταθερή στοχοποίηση την παροχή καλύτερης ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του δήμου Σικυωνίων.
Με την παροχή πόσιμου νερού αναμένονται πολλαπλά οφέλη: Καταρχήν αδιαμφισβήτητη είναι μεγάλη εξοικονόμηση οικονομικών πόρων τόσο για τη ΔΕΥΑΣ όσο και για τα νοικοκυριά.
Η Δημοτική Επιχείρηση θα περιορίσει τόσο την αγορά νερού όσο και την κατανάλωση ενέργειας (ΔΕΗ) για τα αντλιοστάσια, ενώ τα νοικοκυριά θα εξοικονομήσουν το κόστος αγοράς εμφιαλωμένου νερού που αποτελεί ένα σημαντικό, καθημερινό και ανελαστικό έξοδο, σήμερα και το οποίο έχει υπολογιστεί συνολικά τουλάχιστον σε 1 εκατ. ευρώ!
Παράλληλα, σημαντική θα είναι και η μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, αφού θα περιοριστεί σημαντικά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού.
Όλα αυτά οδηγούν αδιαμφισβήτητα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων κάτι το οποίο αποτελεί ζητούμενο για τη δημοτική αρχή Σικυωνίων.
Παράλληλα, ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, στη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την απόφασή του για μείωση των δημοτικών τελών.
Εκτός της ήδη ειλημμένης απόφασης για τα χωριά από τα οποία γίνονται οι υδροληψίες
(Τ.Κ. Στυμφαλίας, Κλημεντίου, Βελίνας) στην ίδια κατηγορία μηδενικών τελών ύδρευσης εντάσσονται το Καίσαρι και το Κεφαλάρι.
Ο κ. Σταματόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης για συνολικές επιπλέον μειώσεις στα τέλη ύδρευσης από 20-30% δεδομένου οτι εδώ και ένα χρόνο έχει ήδη μειωθεί το τιμολόγιο ύδρευσης περίπου 30%.
Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους αιρετούς και τις υπηρεσίες του δήμου, αλλά και όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ για την άψογη συνεργασία που είχαν και τη διεκπεραίωση των σημαντικών αυτών έργων.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn