Ρυτίδες ματιών | Και όμως υπάρχουν θεραπείες!

0
187
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τι είναι οι γραμμές συνοφρυώματος, γιατί εμφανίζονται τόσο νωρίς και πού οφείλονται; Τι γίνεται, όμως, και με τις εγκατεστημένες ρυτίδες του μετώπου και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές;

Γραμμές συνοφρυώματος: πού οφείλονται;

Σχηματίζονται στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια κυρίως λόγω «των μυϊκών συσπάσεων που μας επιτρέπουν να συνοφρυωνόμαστε», εξηγεί η δερματολόγος και skin expert Dr. Anny Cohen Letessier. Μετά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, έρχεται η σειρά τους! Η εμφάνιση τους κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται λυπημένο, ακόμα και αν νιώθετε χαρούμενες. Όπως εξηγεί η Dr. Anny Cohen Letessier: «Όταν οι γυναίκες φτάνουν στην ηλικία των 30, συνήθως τις απασχολούν περισσότερο οι γραμμές εκφράσεις, παρά οι ρυτίδες. Μπορεί να φαίνονται στεναχωρημένες, εκνευρισμένες ή αγχωμένες, ακόμη κι όταν είναι απολύτως ήρεμες. Αυτή η λυπημένη έκφραση οφείλεται κυρίως στις κάθετες ρυτίδες, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος». Το φαινόμενο εντείνεται ακόμη περισσότερο από την ηλικία των 40 και μετά, όταν επιταχύνεται η διαδικασία της γήρανσης και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Λύσεις για να επιβραδύνετε την εμφάνισή τους

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία, γιατί εξασφαλίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα και περιορίζει τις ρυτίδες έκφρασης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος. Γι αυτό το λόγο, τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από έναν ορό εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ. Αυτό το πανίσχυρο συστατικό είναι διαθέσιμο σε δύο μορφές: κατακερματισμένο και υψηλού μοριακού βάρους. Το πρώτο έχει τη μορφή μικρότερων σωματιδίων, η οποία του προσδίδει μεγαλύτερη ικανότητα διείσδυσης στην κατώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. Έτσι, ενισχύεται η αντιγηραντική δράση του σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των ρυτίδων και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, εξίσου σημαντικό είναι και το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, αφού πετυχαίνει την ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας.

 

Από την ηλικία των 30 και μετά, εντάξτε στην καθημερινότητα σας ένα πρόγραμμα περιποίησης με βάση το υαλουρονικό οξύ, γιατί αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων στο μέτωπο και πείτε αντίο στην μόνιμα κουρασμένη όψη του προσώπου σας!

Πώς τις αντιμετωπίζετε, αφού εμφανιστούν στο μέτωπό σας;

Τα σαράντα είναι η περίοδος της ζωής μας κατά την οποία η επιδερμίδα έρχεται αντιμέτωπη με τη γήρανση και ανακάμπτει όλο και πιο δύσκολα. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: μια γηρασμένη επιδερμίδα χρειάζεται 5 φορές περισσότερο χρόνο ανάπλασης σε σχέση με τη νεότερη επιδερμίδα*. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Τα σημάδια γήρανσης είναι πιο έντονα το βράδυ παρά το πρωί και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς όσο περνούν οι ώρες. «Οι γυναίκες θεωρούν πολύ ενοχλητικές τις γραμμές συνοφρυώματος στο μέτωπό τους, όταν αυτές γίνονται πια μόνιμες και είναι εμφανείς ακόμη και αν το πρόσωπο βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας. «Αυτό οφείλεται στις επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις σε συνδυασμό με τη σταδιακή απώλεια της πυκνότητας της επιδερμίδας» υπενθυμίζει η Dr. Anny Cohen Letessier. Τα καλά νέα είναι ότι μια στοχευμένη θεραπεία για ρυτίδες ματιών μπορεί να αμβλύνει το επίμονο πρόβλημα.

 

Επιλέξτε ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιγηραντικών συστατικών που βοηθούν στην ανάπλαση των στοιβάδων της επιδερμίδας σας. Αναζητήστε μια θεραπεία αντιγήρανσης με συστατικά σύσφιξης και λείανσης των ρυτίδων, οι οποίες επανορθώνουν τα σημάδια της γήρανσης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος. Η ιδανική περιποίηση περιλαμβάνει μια αναζωογονητική τονωτική λοσιόν, έναν αντιγηραντικό ορό, ο οποίος δρα στοχευμένα ενάντια στα 10 κύρια σημάδια γήρανσης και μια κρέμα ημέρας.

Η συμβουλή της ειδικού: Καθημερινή άσκηση 3 λεπτών.

Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας τσιμπώντας ελαφρά και απαλά την επιδερμίδα. Κινηθείτε ανοδικά από την περιοχή της μύτης προς το κέντρο του μετώπου. Στη συνέχεια, κρατήστε ενωμένα τα δάχτυλά σας και τραβήξτε από το μέτωπο προς την περιοχή των κροτάφων. Επαναλάβετε την κίνηση από το μέτωπο προς τους κροτάφους έξι φορές, τρεις φορές για κάθε πλευρά.

 

* Μελέτη της Επιδερμίδας από τη L’Oréal Research, 2015.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn