Βαριά καμπάνα στο Korinthian palace απο τον Κασίμη…!!!!

0
614
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
(η ιστορία της σύγκρουσης με ένα σύστημα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας το οποίο κυριαρχεί στην ζωή της πόλης μας τα τελευταία 12 χρόνια τουλάχιστον)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Την 12/1/2011 σε συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για θέματα του Δήμου Κορινθίων ως δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Κίνησης Πολιτών», με ερώτηση προς τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Σταυρέλη, κατήγγειλα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη σχέση που είχε αναπτύξει ο Δήμος με μια εταιρεία (εν προκειμένω την εταιρεία «Korinthian palace»), αλλά και γενικότερα τις οικογενειακές επιχειρήσεις του κ. Ηλία Κακογιάννη. Η συγκεκριμένη εταιρεία και οι λοιπές επιχειρήσεις, σύμφωνα με στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών, ενώ ήδη όφειλε στον Δήμο ποσά μεγαλύτερα των 300.000 ευρώ, όχι μόνον δεν εξοφλούσε τις υποχρεώσεις της, αλλά αντιθέτως, συνέχιζε να εξασφαλίζει απ’ ευθείας αναθέσεις από τον Δήμο για διάφορες εκδηλώσεις και έργα, αποκομίζοντας έσοδα μεγαλύτερα των 250.000 ευρώ. Επεσήμανα τότε και κατήγγειλα τη συγκεκριμένη τακτική της Δημοτικής Αρχής με σκοπό να προστατεύσω τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας, αυτονόητο καθήκον μου ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτώ μιαν αήθη επίθεση από τον κ. Κακογιάννη, που κατέληξε στην υποβολή μηνύσεων σε βάρος μου, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση της εταιρείας του. Από τότε άρχισε μια πολύχρονη δικαστική περιπέτεια, (καθώς οι ίδιοι οι μηνυτές μου απέφευγαν να εμφανιστούν στην έδρα και χρονοτριβούσαν με αναβολές), με μάρτυρα κατηγορίας εναντίον μου τον επίσης (τότε) Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τζαναβάρα. Ο επίπονος δικαστικός αγώνας κατέληξε στην αθώωσή μου από κάθε κατηγορία με τις υπ’ αριθμ. 484/2017 και 49/2018 αμετάκλητες αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου και Τριμελούς Εφετείου αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, προκειμένου να προστατεύσω το όνομά μου και την αξιοπρέπειά μου, υπέβαλα μήνυση και αγωγή αποζημιώσεως εναντίον του κ. Η. Κακογιάννη και του μάρτυρά του, Δημοτικού Συμβούλου στην παράταξη των κ.κ. Πνευματικού και Σταυρέλη, κ. Δ. Τζαναβάρα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, επτάμισι χρόνια μετά από εκείνη την θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δικαστική μου περιπέτεια ολοκληρώθηκε. Τόσο ο Η. Κακογιάννης όσο και ο Δ. Τζαναβάρας καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου για τα, εις βάρος μου, αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας, της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Τους επιβλήθηκε, όχι μόνο η πρωτόδικη ποινή (1 έτος συν 1 έτος συν 2 μήνες για τον Η. Κακογιάννη και 1 έτος συν 8 μήνες για τον Δ. Τζαναβάρα), αλλά επιπλέον στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον καθένα για ένα έτος ενώ έχει γίνει επίσης τελεσίδικα δεκτή η αγωγή μου κατά των παραπάνω και της Ανώνυμης Εταιρείας, για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Με την απόφαση αυτή αισθάνομαι ηθικά δικαιωμένος, όχι μόνο γιατί έπραξα το καθήκον μου ως πολίτης και Δημοτικός Σύμβουλος αλλά κι επειδή πιστεύω ότι με τέτοιες αποφάσεις δικαιώνονται κι όλοι εκείνοι που «τολμούν» να κάνουν το καθήκον τους και να «ταράζουν τα νερά» προς όφελος των δ
ημοτών.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όλα τα παραπάνω θα είναι ελλιπή, αν δεν αποδώσουμε και την πολιτική διάσταση της ιστορίας. Γιατί η καταδικαστική απόφαση δεν είναι μόνο κόλαφος για τους δύο καταδικασθέντες. Είναι κόλαφος και για τους ηθικούς αυτουργούς της ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον μου και για τους επικοινωνιακούς τους διαύλους, οι οποίοι προέβαλαν τις αθλιότητες εναντίον μου. Είναι κόλαφος για το σύστημα εξουσίας που διοικούσε τότε, διοικεί σήμερα, και θέλει να συνεχίσει να διοικεί και στο μέλλον, με την παλιά ή τη «νέα» του μορφή, σαν άλλος Ιανός. Για εκείνο το σύστημα εξουσίας που εδώ και χρόνια αλληλοτροφοδοτείται και αλληλοϋποστηρίζεται, με μόνο στόχο την διατήρηση του στην εξουσία. Για εκείνο το σύστημα εξουσίας που, ενώ για χρόνια σε αγαστή αρμονία και συνεργασία δημιουργούσε «εχθρούς της πόλης», σήμερα εμφανίζεται δήθεν διχασμένο, έχοντας ανακαλύψει –οργισμένο!- όλα όσα τότε εμείς καταγγέλλαμε. Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχαστεί. Το τοπικό σύστημα εξουσίας υπέστη μιαν ήττα. Πρέπει να ακολουθήσουν κι’ άλλες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δικηγόρο μου κ. Α. Χανιώτη που σε όλο αυτό το διάστημα μου συμπαραστάθηκε όχι μόνο νομικά, αλλά και κοινωνικά, και ακλόνητα πίστεψε στη δίκαιη έκβαση του αγώνα αυτού. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου στην Κίνηση Πολιτών υπήρξαν πάντα οι ηθικοί συμπαραστάτες μου.

Χαράλαμπος Κασίμης
10/9/2018

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn