Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες, πού θα πνιγούν στη σκόνη

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία, η οποία προς το παρόν δεν είχε -ευτυχώς- την ένταση που είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Ο όγκος της βροχής ήταν πολύ μεγάλος, ωστόσο, ευτυχώς, δεν καταγράφηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία που ξεκίνησε χθες, πάντως, θα συνεχιστεί και σήμερα με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά, ανατολικά και νότια, ενώ σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η σκόνη που θα επικαλύψει τη χώρα.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με το meteo αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, όπου στη Κεντρική Στερεά, στη Θεσσαλία και πιθανόν στην Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο αργότερα από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα αναμένονται να είναι υψηλές με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών, στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν φαινόμενα.

Από την Πέμπτη 07/02 τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ την Παρασκευή 08/02, θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και γρήγορα θα σταματήσουν.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Πέμπτη 07/02 προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και νότια, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σημειώνεται ότι κατά τις πρωινές ώρες οι συγκεντρώσεις σκόνης στα κεντρικά και νότια θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Η ΕΜΥ από την πλευρά της προβλέπει ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθεούν σήμερα σε Θεσσαλία, Σποράδες και Πιερία, τις πρωινές ώρες στην  Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου (νοτίως της Κέρκυρας), την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα τη Χαλκιδική και τα νησιά του  βορείου αιγαίου.

Οι χιονοπτώσεις σήμερα αναμένεται να είναι πυκνές στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας  και μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά – ημιορεινά της Κεντρικής Στερεάς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn