Πρότυπο οικολογικό πάρκο στο Πεδίο βολής Κορίνθου

0
420
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Η προγραμματική πρόταση για ανάπτυξη Πρότυπου Οικολογικού, Ενεργειακού και Εκπαιδευτικού Πάρκου, στο χώρο της παλιάς χωματερής στο Πεδίο Βολής Κορίνθου, ανήκει στους ενεργούς πολίτες Λεωνίδα Φωτιάδη και Λάμπρο Κωστάρα, οι οποίοι ασμένως την παρέδωσαν στη δημοτική παράταξή μας. Τους  ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ υιοθέτησε τη συγκεκριμένη πρόταση και μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας περιβάλλοντος και ανάπτυξης, της παράταξης ”Πνοή Δημιουργίας”, τη συνδιαμόρφωσαν και την ενέταξαν στα προτεινόμενα νέα μεγάλα έργα και τις περιβαλλοντικές δράσεις στο Δήμο μας. 

Αναφέρεται ότι η ως άνω πρόταση είχε συζητηθεί και υιοθετηθεί το 2009 από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε απολύτως τίποτα. 

Θέλουμε να δώσουμε στο Δήμο και στην πόλη της Κορίνθου Όραμα, Προοπτική και Ελπίδα, επενδύοντας στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

Η υλοποίηση της πρότασης θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή γύρω από το Πεδίο Βολής και θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο εκπαιδευτικά, όσο και τουριστικά για χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο, αφού δεν υπάρχει ανάλογο πάρκο στην Κορινθία, αλλά ούτε και σε όλη την Πελοπόννησο. 

Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: 

Η κατασκευή και ανάπτυξη ενός Πρότυπου Οικολογικού, Ενεργειακού και Εκπαιδευτικού Πάρκου, στο χώρο της παλιάς χωματερής στο Πεδίο Βολής Κορίνθου. 

Στο χώρο του πάρκου, ενδεικτικά, θα είναι δυνατό : 

– Να οργανώνονται εκδηλώσεις, ημερίδες, διαλέξεις και εκθέσεις για το περιβάλλον. 

– Να οργανώνονται προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με σχολεία, πολίτες, φορείς της πόλης, επιχειρήσεις, καθώς  και με κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, με σκοπό την συνεχή ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή τους σε προγράμματα ανακύκλωσης και λιπασματοποίησης. 

– Να γίνεται επίδειξη της ανακύκλωσης και της οικιακής λιπασματοποίησης. 

– Να γίνεται επίδειξη λειτουργίας φωτοβολταϊκού συστήματος. 

– Να γίνεται επίδειξη λειτουργίας μικρής ανεμογεννήτριας. 

– Να προβάλλονται οι δυνατότητες απασχόλησης που προκύπτουν από την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων, αλλά και την εφαρμογή της πράσινης οικονομίας (όπως δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων). 

– Να εκπαιδεύονται οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου. 

– Να οργανώνονται δράσεις και προγράμματα που χρηματοδοτούνται είτε από την Ε.Ε., είτε από την πολιτεία σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς για την ανακύκλωση. 

 

Το Πρότυπο Οικολογικό, Ενεργειακό και Εκπαιδευτικό Πάρκο θα αποτελέσει χώρο : 

– Περιπάτου και αναψυχής για τους πολίτες, με την δημιουργία υψηλής ζώνης πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και 

– Εναλλακτικής αναψυχής, άθλησης και απασχόλησης μικρών παιδιών, σε ειδικό πάρκο διαχείρισης αισθήσεων και σωματικής διάπλασης. 

 

Το πάρκο θα είναι ενεργειακά αυτόνομο και θα διαθέτει επιπλέον: 

– Οικολογική και πρότυπη βιοκλιματική συνεδριακή αίθουσα. 

– Μικρό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. 

– Κέντρο μεσογειακής διατροφής και προώθησης Κορινθιακών προϊόντων. 

– Ένα μικρό χώρο για φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων και τραυματισμένων ζώων. 

Επίσης θα υπάρχει πρόβλεψη για κατασκευή ανοιχτού αμφιθεάτρου και πλατείας, για την οργάνωση ανοιχτών πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Η συνολική έκταση που θα απαιτηθεί για την δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου θα ανέρχεται περίπου στα 20 στρέμματα. 

Ο Οδικός Χάρτης Υλοποίησης του Έργου που σήμερα καταθέτουμε, λειτουργεί για εμάς δεσμευτικά, αλλά και προσδιοριστικά για το χρόνο που το ‘’Πρότυπο Οικολογικό, Ενεργειακό και Εκπαιδευτικό Πάρκο Κορίνθου’’ θα παραδοθεί προς χρήση από τους συνδημότες μας, αλλά και όλους τους επισκέπτες μας. 

ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

  1. Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για αίτημα παραχώρησης του χώρου στο Δήμο από το ΤΑΙΠΕΔ. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης διεκδίκηση του χώρου με αγορά. (σύνολο 3 μήνες) 
  1. Εκπόνηση πλήρους οικονομοτεχνικής μελέτης του οικολογικού πάρκου από συνεργαζόμενα Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια , ύστερα από δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  (σύνολο 1 έτος) 
  1. Διαβούλευση της μελέτης με τους συλλόγους, φορείς και κατοίκους για την έκφραση απόψεων, προτάσεων και αντιρρήσεων (2 μήνες)  
  1. Ένταξη του project  σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (3 μήνες) 
  1. Δημοπράτηση του έργου (Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής καθορισμού όρων, Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού, Κατακύρωση αποτελέσματος, Προσυμβατικός έλεγχος από Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου (6 μήνες) 
  1. Προθεσμία εκτέλεσης του έργου 2 έτη  
  1. Παράδοση έργου προς χρήση 4 περίπου χρόνια από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής. 
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn