Βεντέτα με λάθος άνθρωπο άνοιξε ο δήμαρχος

    0
    13
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πνευματικού Οικονόμου.
    Aυτή την φορά όμως, ο δήμαρχος ήταν εκείνος, που με δελτίο τύπου επιτέθηκε πολύ έντονα στον δημοτικό σύμβουλο σε μία περίοδο, που είχε καταλαγιάσει η μεταξύ τους αντιπαράθεση.
    Αφορμή ήταν το τηλεφώνημα που έκανε σε ανοικτή μάλιστα ακρόαση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμνουλίου κ. Καραγιώργος, για επικείμενο συμβούλιο.
    Ο γνωστός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε πράσινο φώς μέσω τηλεφώνου γιατί δεν εμπιστεύεται το δήμαρχο Κορινθίων να διαχειριστεί με απευθείας αναθέσεις τα 400.000 για τις ζημιές από το Ζορμπά.
    Στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος πάλι, άνοιξε θέμα για απευθείας αναθέσεις του κ.Οικονόμου στην εταιρεία της κόρης του, κάτι που δεν ήταν τουλάχιστον κομψό πολιτικά.
    Η επίκληση των παιδιών και των οικογενειών δεν έχει καμία θέση στην εκλογική και πολιτική αντιπαράθεση κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι.
    Χθές ο Γιώργος Οικονόμου, απάντησε στα παραπάνω, μιλώντας στον Θύμιο Τσαρμπό, με εξίσου σκληρό τρόπο, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει αν προκληθεί στο δημοτικό συμβούλιο.
    Παράλληλα απάντησε στις καταγγελίες Πνευματικού περί απευθείας αναθέσεων από το ΚΕΠΑΠ λέγοντας πως καμία απευθείας ανάθεση προς την εταιρία του δεν έχει την υπογραφή του κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του δημάρχου.
    Ο Γιώργος Οικονόμου, κατά την δική μας εκτίμηση είναι ο “λάθος άνθρωπος”, να ανοίξει βεντέτα μαζί του ο δήμαρχος και θα αποδειχθεί σύντομα.
    Το πολιτικό Savoir vivre, αφήνει αδιάφορο τον επιχειρηματία, που όταν αποφασίσει να επιτεθεί δεν υπάρχει όριο και μπορεί να παίξει το ίδιο δυνατά σε όλα τα επίπεδα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν βολεύει τον δήμαρχο, σε μία περίοδο, που όλα κρίνονται ακόμα και στις λεπτομέριες.
    “Εγώ έχω επιχείρηση και ξέρω τι χρειάζεται να κάνουμε εμείς οι επιχειρηματίες για να αντέξουμε στην κρίση κάτι που ο δήμαρχος που πάντα ήταν με μισθό δημοσίου ποτέ δε θα καταλάβει κατέλληξε.”
    Δείτε τις δηλώσεις Οικονόμου και θα καταλάβετε γιατί γράφουμε τα παραπάνω.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn