Η Πελοπόννησος στην έκθεση περιπατητικού τουρισμού

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζοντας με συνέπεια την παρουσία της σε σημαντικά διεθνή γεγονότα, με στόχο την προβολή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του προορισμού, συμμετείχε για 4η χρονιά στην μεγαλύτερη Έκθεση Περιπατητικού Τουρισμού “Tour Natur 2018”, που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει στοχευμένα η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προώθηση των εναλλακτικών-ειδικών μορφών τουρισμού, η παρουσία στην εν λόγω Έκθεση, έδωσε τη δυνατότητα να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο ο προορισμός στη συνείδηση όχι μόνο του ευρωπαϊκού κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου και να διεκδικήσει επάξια το μερίδιό του στον τουριστικό χάρτη.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση του προορισμού Πελοπόννησος σε κοινό και δημοσιογράφους, με θέμα την ανάπτυξη του περιπατητικού τουρισμού στην Περιφέρεια και τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και τη σύνδεση αυτού με την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Νικολάκου αναφέρθηκε στα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου σε ότι αφορά τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, επισημαίνοντας τη συνεχή προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για την ενίσχυση των υποδομών που απευθύνονται στο κοινό των ειδικών μορφών τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοναδικό πιστοποιημένο μονοπάτι «Menalon Trail» παρουσιάστηκε ως μια από τις πέντε καλύτερες προτάσεις περιπατητικής διαδρομής στην Ευρώπη μαζί με μονοπάτια της Γερμανίας, Γαλλίας και Αυστρίας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκε η Γενική Πρόξενος κα. Μαρία Παπακωνσταντίνου και η Γραμματέας ΟΕΥ κα. Φρίντα Γεωργίου. Η κα. Νικολάκου στη συνάντηση της με την κα. Πρόξενο αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Τουρισμού για τη διεκδίκηση του μεγαλύτερου συνεδρίου των Γερμανών επιχειρηματιών τουρισμού DRV 2019, κάτι το οποίο θα δώσει προστιθέμενη αξία στην προσέλκυση επισκεπτών από τη Γερμανία που ήδη βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν o Δήμος Σπάρτης και η εταιρεία «Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ» που και αυτή τη χρονιά παρουσίασε το πιστοποιημένο μονοπάτι Menalon Trail, δίνοντας για μία ακόμη φορά έμφαση στο ευρύ φάσμα των υπαίθριων δραστηριοτήτων που η Πελοπόννησος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον επισκέπτη. Στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν και μεμονωμένες Πελοποννησιακές επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού. Η επιτυχημένη διοργάνωση έγινε από την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn