Χάος | Στον αέρα όλα τα δημοτικά γήπεδα στην Κόρινθο…!

0
89
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενας κούκος δεν μπορεί να φέρει την Ανοιξη, όσο και να προσπαθήσει.

Η είσοδος του κ.Παναγιώτη Μεταξά στο ΚΕΠΑΠ, είναι αλήθεια ότι έδωσε ώθηση και ενέργεια στον δημοτικό οργανισμό. Ο συνεπής και αγωνιστής αντιπρόεδρος του Κέντρου, είναι το τελευταίο ισχυρό χαρτί που έχει, αυτή την στιγμή ο δήμαρχος στην πόλη της Κορίνθου αλλά…

Ολα τα δημοτικά γήπεδα ακόμα και το δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, δεν έχουν πλέον τις απαιτούμενες άδειες για να φιλοξενήσουν αγώνες ακόμα και προπονήσεις…!

Το μόνο γήπεδο που αδειοδοτήθηκε είναι του Συνοικισμού και αυτό γιατί ο ΠΑΣ Κόρινθος, πλήρωσε ιδιώτες μηχανικούς για να του ετοιμάσουν τα απαιτούμενα χαρτιά και τις μελέτες…!

Τα δημοτικά γήπεδα είναι στον αέρα.

Ο κ.Παναγιώτης Μεταξάς, απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο ΚΕΠΑΠ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά η διεύθυνση τεχνικών έργων του δήμου Κορινθίων….δεν προλαβαίνει να παρευρίσκεται σε…υπογραφές έργων και έχει γράψει κανονικά και το ΚΕΠΑΠ και τα γήπεδα και τις ομάδες…

Χωρίς άδεια είναι και το κλειστό γυμναστήριο, που η ΑΣΠ θα παίξει στην Α’ Εθνική κατηγορία και ο ΚΑΟΚ στην Β’ Εθνική του μπάσκετ…!

Χωρίς άδεια το δημοτικό στάδιο της Κορίνθου δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τον αγώνα κυπέλλου της Κορίνθου ’06 με ομάδα της Β’ Εθνικής και πάει λέγοντας.

Δεν φτάνουν το φιλότιμο και η εργατικότητα του Παναγιώτη Μεταξά τελικά…!

Ο άνθρωπος προσφέρθηκε να βοηθήσει την στιγμή που οι πάντες σχεδόν εγκατέλειψαν το δημοτικό καράβι και θα βρεθεί και εκτεθιμένος γιατί στον δήμο Κορινθίων, πάντα την πληρώνουν οι ευαίσθητοι.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα απογοητευθεί γιατί είναι πολύ χρήσιμος για την Κόρινθο και ιδιαίτερα για τον αθλητισμό..

Street Life

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn