Τελικά είναι ok να πίνεις ακόμα περισσότερο καφέ λέει τώρα η επιστήμη

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μία ωραία κούπα καφέ τον χειμώνα, κι ένα παγωμένο ποτήρι freddo το καλοκαίρι μπορούν να διώξουν κάθε άγχος, θλίψη ή σκοτούρα το πρωί. Είναι εκείνα τα λίγα λεπτά που νιώθεις βασιλιάς της Γης. Το πρόβλημα είναι πως τελειώνουν γρήγορα.

Συνεπές αποτέλεσμα; Θέλεις ένα φλιτζάνι ακόμα, έναν έξτρα freddo. Δυστυχώς όμως οι ειδικοί (σ.σ: μέχρι πρότινος) έλεγαν κατηγορηματικά όχι στη μεγάλη κατανάλωση καφέ.  Μία νέα μελέτη όμως του Food and Chemical Toxicology, που βασίστηκε σε 750 διαφορετικές έρευνες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορούμε να απολαμβάνουμε 400 mg καφεΐνης την ημέρα, μέχρι έξι δόσεις espresso με άλλα λόγια. Ναι, αυτή μπορείς να πεις ότι είναι η καλή είδηση της μέρας.

Μήπως τελικά είναι εντάξει για την υγεία σου να πίνεις ακόμα περισσότερο καφέ;

Παρακάτω μάλιστα ακολουθούν μερικά συγκεκριμένα επιστημονικά παραδείγματα του γιατί ακόμα και 5 με 6 καφέδες (σ.σ: εννοούμε δόσεις, όχι τετραπλούς freddo) δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα στον οργανισμό σου.

Τα κόκκαλα

Τα 400 mg καφείνης δεν συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο να σπάσεις κάποιο κόκκαλο σε περίπτωση πτώσης, όπως μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε.

Η καρδιά

Ο κίνδυνος για θανατηφόρα καρδιαγγειακά νοσήματα δεν αυξάνεται σε περίπτωση που λαμβάνεις τη προαναφερθείσα δόση καφέ. Η πίεση από την άλλη θα αυξηθεί, αλλά σύμφωνα με τη μελέτη όχι αρκετά για να αποτελεί πρόβλημα.

Η διάθεση

Η αλήθεια είναι πως μία μικρή ένταση του άγχους σε αυτές τις ποσότητες καφέ έχει παρατηρηθεί, χωρίς όμως να είναι γενικευμένο φαινόμενο, αντίθετα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κατά τα άλλα, η οργή, ο θυμός, η κατάθλιψη κι οι πονοκέφαλοι, όλοι τους ένοχοι για κακή διάθεση, δε συνδέονται σε κανέναν τρόπο άμεσα με τον καφέ.

Η σεξουαλικότητα

Ειλικρινά, κι ευχαριστούμε τους ερευνητές για αυτό, επιβεβαίωσαν ότι το αγαπημένο μας ρόφημα δεν επηρεάζει την ορμή και τη διάθεση για σεξ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn