Διοικεί και προστατεύει τον δήμο χωρίς να είναι δήμαρχος!!!!

    0
    36
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

     

    Ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου στην 5η σύνοδο της Κεντρικής επιτροπής στην Χαλκίδα, εξειδικεύοντας σε πολιτική γραμμή μέσα από την πολιτική στρατηγική της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας και της Ανοιχτής Δημοκρατικής Πολιτικής Δράσης, την κοινωνική συμμαχία των μη προνομιούχων ελλήνων και την μετατροπή της σε πολιτική δύναμη εξουσίας, είχε πεί το περίφημο.

    “Ενα κίνημα της κοινωνίας, πρέπει να κυβερνά μέσα από αυτή πολύ πριν πάρει την πολιτική εξουσία”…!

    Προφανώς και ο Νίκος Σταυρέλης δεν υλοποιεί 40 χρόνια μετά την πολιτική σκέψη του Ανδρέα, στην πράξη όμως έχει καταφέρει να διοικεί τον δήμο απο την κοινωνία και να διορθώνει μεγάλα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

    Περίπτωση 1η: Πλατεία Περιβολάκια

    Εκανε δυναμική παρέμβαση να μην πάρει το έργο της πλατείας Περιβολάκια ο τρίτος μειοδότης,όπως ήθελε ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή  αλλά κανονικά ο πρώτος κερδίζοντας ο δήμος 500.000 ευρώ.

    Περίπτωση 2η: Παραποίηση απόφασης δημοτικού συμβουλίου

    Με ευθύνη αντιδημάρχου, παραποιήθηκε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τον σύλλογο πυροπροστασίας Σολυγείας. Αποκάλυψε το θέμα, έγινε διόρθωση στο Διαύγεια και γλύτωσαν υπάλληλοι σοβαρές ποινικές ευθύνες…

    Περίπτωση 3η: Το ακυρωθέν δάνειο για την Συνεταιριστική

    Οταν έφερε “στο πόδι” ο δήμαρχος το δάνειο για να αγοράσει το κτίριο της Συνεταιριστικής ο Σταυρέλης είπε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι χωρίς να διαβάσει τους όρους και τις προυποθέσεις δεν μπορεί να ψηφίσει κινδυνεύοντας να εκτεθεί. Ηρθε η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης και ΑΚΥΡΩΣΕ την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δικαιώνοντας τον έμπειρο αυτοδιοικητικό σε όλο το μεγαλείο.

    Περίπτωση 4η: Το βαγόνι του ΟΣΕ…

    Χθες έφερε στην δημοσιότητα ένα ηθικό θέμα με το βαγόνι που υπήρχε στα Εξαμίλια στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, βάζοντας πολύ ψηλά ηθικά τον πήχυ για την τωρινή αλλά και την επόμενη περίοδο του δήμου Κορινθίων.

    Στην πράξη αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει απλά καλά την διοίκηση του δήμου, αλλά μπορεί και αποτρέπει λάθη, παραλείψεις, κενά ακόμα και τραγικές αποφάσεις.

    Οι παρεμβάσεις του είναι στοχευμένες και κάθε φορά που μιλά διορθώνονται πράγματα που εκθέτουν τον δήμο Κορινθίων ως θεσμική οντότητα και όχι ως πρόσωπο.

    Διότι σημασία έχει ο δήμος και η εμπιστοσύνη του πολίτη σε αυτόν και όχι τα πρόσωπα…!!

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn