Τα καλύτερα φετινά ρολόγια της αγοράς που κοστίζουν κάτω από €600

0
169
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεδομένου ότι ένα καλό, αντρικό ρολόι μπορεί να στοιχίσει όσο όλα τα ρούχα που κρέμονται στη ντουλάπα σου, αντιλαμβάνεσαι ότι μοντέλα που η τιμή τους ανέρχεται κοντά στα 600 ευρώ δεν τα χαρακτηρίζεις σίγουρα ακριβά, αλλά μια αξιοπρεπή επιλογή που θα προσδώσει κύρος στον καρπό και την εν γένει εμφάνισή σου.

«Στα 600 ευρώ περιμένει κανείς ένα αξιόλογο επίπεδο τεχνικής αρτιότητας στο ρολόι του», δηλώνει η Erica Regrave, υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα πολυτελών ρολογιών, Bucherer. «Μπορεί με αυτά τα χρήματα να μην αγοράζεις κάποια από τις ελίτ μάρκες, ωστόσο παίρνεις ένα μοντέλο με εξαιρετικό σχεδιασμό και άριστη λειτουργικότητα, είτε είναι κατασκευασμένο στην Ελβετία, είτε αλλού».

Παρακάτω θα βρεις αξιόπιστα ρολόγια κοντά στα 600 ευρώ, για να κερδίσεις εκτός από χρήμα και χρόνο.

Farer Meakin Stainless Steel And Leather

Αν και πρόκειται για μια εταιρεία που βρίσκεται στα γεννοφάσκια της, η Βρετανο-ελβετική Farer αναπληρώνει την έλλειψη παράδοσης με εξαιρετικές ιδέες στο design. Κάθε κομμάτι έχει ονομαστεί και είναι εμπνευσμένο από έναν διαφορετικό εξερευνητή, ενώ παράλληλα παραμένει ιδιαίτερα σύγχρονο χάρη στο μίνιμαλ στυλ του, όπως για παράδειγμα το μοντέλο Meakin Stainless Steel And Leather.

Θα το βρεις στα €431 εδώ.

Junghans Max Hill

Αν μέχρι σήμερα είχες συνδέσει τη γερμανική απόδοση μόνο με τον σχεδιασμό αυτοκινήτων και πλυντηρίων, ώρα να αναθεωρήσεις. Η γερμανική Junghans κατασκευάζει ρολόγια υψηλής ποιότητας από το 1861 και καταφέρνει να συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την εμφάνιση στα μοντέλα Max Bill. Αρκετά φινετσάτα για να ταιριάξουν με κοστούμι και αρκετά λιτά, ώστε να φορεθούν άνετα στην καθημερινότητα.

Θα το βρεις στα €556 εδώ.

Mondaine Swiss Railways Alarm

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι ελβετικές ρίζες της εταιρείας Mondaine συναγωνίζονται εκείνες της σοκολάτας. Τα σχέδιά της εμπνέονται από τα ρολόγια των σιδηροδρόμων, με αποτέλεσμα το καντράν τους να είναι λιτό και ευανάγνωστο. Το μοντέλο που βλέπετε συνοδεύεται από μηχανισμό quartz και ενσωματωμένο ξυπνητήρι.

Θα το βρεις στα €407 εδώ.

Seiko Prospex Kinetic

Το Prospex Kinetic της Seiko είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας. Είναι ένα καταδυτικό ρολόι που αντέχει μέχρι 200μ. βάθος ενώ διαθέτει μια κομψή στεφάνη σε μπλε και κόκκινο χρώμα.

Θα το βρεις στα €430 εδώ.

Uniform Wares C40 Day Date

Από το 2009, η βρετανική μάρκα συνδυάζει μινιμαλισμό με ελβετική τεχνογνωσία και το αποτέλεσμα είναι τόσο cool, που σου επαναφέρει στο μυαλό την έννοια της πρωτοπορίας.

Θα το βρεις στα €567 εδώ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn