Ακμή; | Δοκίμασε να εντάξεις αυτές τις τροφές στη διατροφή σου

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες από εμάς. Το 85% των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα είναι έφηβοι, ωστόσο πολλές φορές το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται και στην ενηλικίωση, επηρεάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε κάποιο σημείο της ζωής τους.

Τα κύρια αίτιά της εντοπίζονται τόσο σε ορμονικά προβλήματα και σε βακτήρια που επηρεάζουν την επιδερμίδα μας όσο και στο συνεχώς αυξανόμενο άγχος της εποχής μας και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Ωστόσο, ουσιαστικό ρόλο στην αντιμετώπισή της παίζει και η διατροφή, καθώς είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να μειώσει αρκετά τα σημάδια της ακμής.

Γι’ αυτό καλό είναι, σε περίπτωση που σε απασχολεί ένα τέτοιο δερματικό πρόβλημα, να εντάξεις κάποιες τροφές στην καθημερινή σου διατροφή, πάντα σε συνδυασμό βέβαια με τη φαρμακευτική αγωγή που σου έχει χορηγήσει ο δερματολόγος σου.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις παρακάτω τροφές, που θα σας βοηθήσουν αρκετά στην καταπολέμηση της συγκεκριμένης δερματικής πάθησης.

Αβοκάντο
Τα Ω-3 λιπαρά του οξέα ρυθμίζουν την έκκριση της λευκοτριένης Β4, που είναι υπεύθυνη για την αύξηση της παραγωγής σμήγματος. Επομένως, μην ξεχνάς να το βάλεις στην σαλάτα σου.

Σκόρδο
Μπορεί να μην έχει ευχάριστη γεύση, όμως είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τον οργανισμό σου, αφού τον καθαρίζει από τα βακτήρια και τους ιούς.

Μέντα
Η μέντα με την τόσο χαρακτηριστική μυρωδιά, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, αφού σαν αφέψημα διευκολύνει την πέψη και σε χαλαρώνει. Δεδομένου ότι το στρες και η πίεση λειτουργούν θετικά στην εμφάνιση της ακμής, η μέντα έμμεσα μπορεί να σε βοηθήσει.

Μάραθος
Είναι γεμάτος βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, τα οποία λειτουργούν ως ρυθμιστές για μία υγιή επιδερμίδα και χωρίς σημάδια ακμής.

Αγκινάρα
Η αγκινάρα είναι ένα συστατικό που δε λείπει από τα προϊόντα ομορφιάς, αφού συμβάλλει στη λάμψη της επιδερμίδας.

Εάν λοιπόν η ακμή είναι είναι ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, εάν εντάξεις όλα τα παραπάνω στο καθημερινό σου διαιτολόγιο.

Με πληροφορίες από limeandlife.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn