Αυτή η τσάντα έχει 17.000 άτομα σε λίστα αναμονής

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μόδα λατρεύει τα must-have αξεσουάρ όσο τίποτα. Περισσότερο από τις τάσεις, την πολυτέλεια και τις υπερβολές, η υπόσχεση της άμεσης αναβάθμισης του στυλ που μπορεί να κρύβεται σε μερικά εκατοστά υφάσματος, είναι αυτό που τρελαίνει το κοινό και προδιαθέτει την επιτυχία ενός προϊόντος.

Το online shopping, έφερε στο προσκήνιο τις λίστες αναμονής και τις προπαραγγελίες- κάθε τόσο, ανακαλύπτουμε ένα ρούχο, αξεσουάρ ή ζευγάρι παπούτσια που έχει λίστα αναμονής χιλιάδων ατόμων, ακόμα και πριν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά. Αυτό συνέβη και με αυτή την τσάντα του brand Everlane, που αυτή τη στιγμή μετρά 17.000 άτομα σε αναμονή ενώ δεν έχει διατεθεί ακόμη στο εμπόριο.

Μόνο που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Τις περισσότερες φορές, η λίστα αναμονής δημιουργείται για κάτι μοναδικό, που το κοινό δεν μπορεί να βρει σε άλλο brand- τόσο ιδιαίτερο που πρέπει να το αποκτήσει ακόμα και μετά από μήνες. Η τσάντα Form, είναι φτιαγμένη στη Φλωρεντία, από ιταλικό δέρμα και βιώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ έχει μεγάλη χωρετικότητα- μπορείς να μεταφέρεις σε αυτήν ακόμη και το λάπτοπ σου.

H περιζήτητη τσάντα Form

Πρόκειται πράγματι για μία αναμφισβήτητα κομψή και καλόγουστη τσάντα, που ταιριάζει με τα πάντα, είναι ποιοτική αλλά και -το σημαντικότερο- πρακτική. 

Η καμηλό εκδοχή της

«Πώς θα σου φαινόταν αν η πιο ωραία τσάντα σου ήταν ταυτόχρονα και η πιο πρακτική;», γράφει στο site της Everlane, δίνοντας έτσι σημαντικό μέρος της προώθησης στην πτυχή της χρηστικότητας. Η τσάντα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις- μαύρο, κυπαρισσί και καμηλό και κοστίζει 235 δολάρια.

Το κλασικό, μαύρο μοντέλο

Και ενώ πρόκειται για μια έξυπνη επένδυση που ήρθε για να μείνει, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι μπορείς να βρεις παρόμοιες τσάντες σε άλλα brands- και, ακόμα καλύτερα, σε χαμηλότερη τιμή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn