Ρυθμική Γυμναστική για κορίτσια από 3 ετών..στη Βόχα!

0
462
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ρυθμική Γυμναστική: Όταν ο χορός και η καλλιτεχνική έκφραση συναντούν τoν αθλητισμό.

Στον Σύλλογό μας διδάσκουμε τα αθλήματα της ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Το μάθημα είναι πολυδιάστατο!
Περιλαμβάνει ασκήσεις στα όργανα κορδέλα, κορύνες, μπάλα, σχοινάκι, διδασκαλία στοιχείων μπαλέτου και χορού, και εκμάθηση ασκήσεων ενόργανης εδάφους . Το μάθημα είναι ομαδικό.

Συνδυάζουμε τα παραπάνω στοιχεία και συνθέτουμε μία χορογραφία! Βασικό μέλημά μας, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, είναι η ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων των αθλητριών μας, καθώς και η βελτίωση της ευλυγισίας, της ισορροπίας, της επιδεξιότητας, της χάρης και του σωματότυπου!
Τα οφέλη του αθλήματος αυτού, με τον τρόπο που διδάσκεται, είναι άμεσα! Βελτίωση φυσικής κατάστασης, στάσης σώματος, αίσθησης χώρου, μυϊκού συστήματος, καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας, ομαδικότητας και υπευθυνότητας, τόνωση αυτοπεποίθησης και πολλών άλλων παραμέτρων με σημαντικότερο όλων τη χαρά και την αγάπη που αναπτύσσει η αθλήτρια για το άθλημα αυτό και την ενσωμάτωση του αθλητικού πνεύματος στον τρόπο ζωής!

Στο τέλος κάθε χρονιάς γίνεται επίδειξη γυμναστικής στην οποία συμμετέχουν όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ρυθμική Γυμναστική για κορίτσια από 3 ετών…….

Ρυθμική Βόχας

Πληροφ. – Εγγραφές
2741054323
6940813100

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn