Προσπαθούν να ελέγξουν την φωτιά στην Κινέτα

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με βάση τα τελευταία στοιχεία από την Πυροσβεστική, στην Κινέτα επιχειρούν αυτή τη στιγμή 74 οχήματα με 150 πυροσβέστες, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 20 υδροφόρες και τέσσερα στρατιωτικά οχήματα και πέντε ελικόπτερα. Η συγκεκριμένη πυρκαγιά ξεκίνησε εχθές το μεσημέρι από πευκόφυτη έκταση στα Γεράνεια Όρη και επεκτάθηκε ταχύτατα, κατακαίγοντας στο διάβα της σπίτια και οχήματα, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν ολόκληροι οικισμοί.

Τεράστια η καταστροφή – Κάηκαν σπίτια, ξενοδοχείο , αυτοκίνητα
«Η καταστροφή είναι τεράστια στην περιοχή της Κινέτας. Κάηκαν σπίτια, ένα ξενοδοχείο και πολλά αυτοκίνητα.Η ζημιά έγινε στην άνω Κινέτα, δυστυχώς και εκεί έγινε η μεγάλη καταστροφή», δήλωσε σήμερα το πρωί στο ΘΕΜΑ 104.6 ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μεγαρέων, Σταύρος Φωτίου.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στην Ανατολική Αττική ο αντιδήμαρχος μίλησε για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν αφήνουν ανείπωτη θλίψη.

Ο Σταύρος Φωτίου έδωσε την εικόνα στην περιοχή της Κινέτας αυτή την ώρα, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν άνεμοι τώρα, και δεν αντιμετωπίζουμε μέχρι και αυτή την ώρα, μισή ώρα μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης, πιθανότητα για αναζωπυρώσεις».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn