Βραβεύτηκε το «έξυπνο κράνος» μαθητών της Καλαμάτας

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ελληνική μαθητική εικονική επιχείρηση «Helm.e.t» κατέκτησε το βραβείο Καλύτερης Εταιρικής Φιλοσοφίας (Best Business Philosophy) στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι.

Αφήνοντας πίσω της χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία, Ισπανία, η επιχείρηση «Ηelm.e.t.» από τα «Εκπαιδευτήρια Μπουγά» στην Καλαμάτα, κατάφερε να διακριθεί και να είναι ανάμεσα στις 9 καλύτερες μαθητικές εικονικές επιχειρήσεις από τις 39 που συμμετείχαν στον 29ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας του Junior Achievement Europe, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η επίτιμη πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, Λίτσα Παναγιωτοπούλου, επεσήμανε σχετικά: «Τα παιδιά είχαν μια ξεχωριστή ιδέα, και όλοι μιλούσαν για το “έξυπνο κράνος” της Ελλάδας». Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο που κέρδισαν. Όλοι στο ΣΕΝ/JA Greece τους συγχαίρουμε θερμά και θα είμαστε δίπλα τους και για τη συνέχεια».

Το «έξυπνο κράνος» των παιδιών, που δεν επιτρέπει στη μοτοσικλέτα να ξεκινήσει εάν ο οδηγός δεν έχει φορέσει το κράνος του, εντυπωσίασε από την πρώτη μέρα του διαγωνισμού. «Επιλέξαμε τη Helm.e.t γιατί είναι μια εξαιρετική επιχείρηση που πληροί ακριβώς τα κριτήρια αυτού του βραβείου, λύνοντας ένα κοινωνικό πρόβλημα με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας και έχοντας προοπτική για την παγκόσμια αγορά», τόνισε ο διευθυντής της Telegroup, Αλεξάνταρ Βρατόνιτς Γκλιγκορόγεβιτς δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά.

Η διευθύντρια Πωλήσεων της Helm.e.t, μαθήτρια της Β’ Λυκείου Θάλεια Ανδριανού σημείωσε: «Zήσαμε μια υπέροχη εμπειρία! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μας που μας υποστήριξαν, το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece αλλά και το JA Europe για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σε αυτό τον διαγωνισμό. Όλοι θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες για να βγάλουν χρήματα, όμως οι επιχειρήσεις δεν δημιουργούνται μόνο για να κερδίζει κάποιος λεφτά, αλλά κυρίως για να κερδίζει εμπειρίες και γνώσεις», είπε μετά τη βράβευσή της ομάδας η Θάλεια.

Ο γενικός διευθυντής του ΣΕΝ/JA Greece Αργύρης Τζικόπουλος από την πλευρά του υπογράμμισε: «Αυτό το σημαντικό βραβείο έδωσε ώθηση στα παιδιά να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Μας έκαναν όλους πολύ υπερήφανους που ξεχώρισαν ανάμεσα σε τόσες πάρα πολύ καλές μαθητικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε πολλά ακόμα από αυτή την καταπληκτική ομάδα».

Πολύ υπερήφανοι για τους μαθητές τους δήλωσαν και οι εξαιρετικοί καθηγητές τους που τα συνόδευσαν στο Βελιγράδι και στάθηκαν δίπλα τους όλη τη σχολική χρονιά.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού κέρδισε η «μαθητική επιχείρηση» SureLight από τη Μεγάλη Βρετανία, με ένα «έξυπνο» κόκκινο φως ποδηλάτου που «καταλαβαίνει» όταν ο ποδηλάτης κόβει ταχύτητα ή πατάει φρένο και ανάβει προειδοποιώντας τους οδηγούς που τον ακολουθούν.

Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η O’ Kelvin από την Ιταλία με μία ετικέτα που δείχνει εάν το κρασί είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία και το τρίτο η Bugman’s Best από τη Φινλανδία με μπάρες δημητριακών που περιέχουν… σκαθάρια.

Ο πανευρωπαϊκός τελικός του JA Europe του 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ της Γαλλίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn