Εντυπωσιακή παρουσία του συνδυασμού Μανάβη στο Βέλο!

0
116
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Θανάση Μανάβη και του συνδυασμού του στο Βέλο, το βράδυ της Δευτέρας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος βρέθηκε στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, παρουσιάζοντας άτυπα αλλά πολύ ουσιαστικά. μία πολύ δυνατή ομάδα στελεχών που τον πλαισιώνουν στην εκλογική αναμέτρηση.
Εκτός απο τους κκ. Μπουτσούκο, Ραχανιώτη και Κατσιφόλη που έχουν επίσημα παρουσιαστεί και συμμετέχουν στον συνδυασμό του “Νέα Πνοή” στο μεγάλο τραπέζι που είχε στηθεί στην πλατεία του Βέλου, μαζί με τον κ.Μανάβη βρέθηκαν πολύ δυνατές κοινωνικές προσωπικότητες της περιοχής που έκαναν αίσθηση.
Ο στρατηγός κ. Γιώργος Μπαλαφούτας με την συζυγό του, ο επιχειρηματίας Κώστας Φαρμάκης με την σύζυγο του, ο πολύ αγαπητός στο Βέλο Χρήστος Ρέλλιας, κ.Μιχάλης Λούτας απο το Zευγολατιό, ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλας με την σύζυγο του από το Ζευγολατιό, ήταν ήταν εκεί.
Απο το τραπέζι του κ.Μανάβη πέρασε πολύς κόσμος αλλά και άλλα στελέχη που θα ανακοινώσει ο υποψήφιος το επόμενο διάστημα.
Αργά την νύχτα έφτασε στην μεγάλη αυτή παρέα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης με συνεργάτες του.
Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ριζικά ανανεωμένης παράταξης του κ.Μανάβη και αυτό δημιούργησε αίσθηση και συζητήσεις στον κόσμο που βρέθηκε εκεί.
Εντύπωση επίσης προκάλεσε η σεμνή παρουσία της δημοτικής ομάδας αλλά και ο τρόπος φιλοξενίας του επικεφαλής Θανάση Μανάβη προς όλους..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn