Ηλιοθεραπεία για super sex!

0
198
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η αύξηση της βιταμίνης D στον οργανισμό ανεβάζει την ερωτική διάθεση ανδρών και γυναικών

Μήπως όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο το κατακαλόκαιρο η διάθεσή σας πέφτει στα… τάρταρα;

Αν ναι, ειδικός από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι έχει τη λύση για να ανέβει η λίμπιντο, καθώς ανακάλυψε ότι αρκούν 30 λεπτά έκθεσης στον ήλιο για δύο εβδομάδες για να πάρουν ξανά… μπροστά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Η Αλι Ντιλκς, που εργάζεται στην κλινική The Women’s Health Clinic, υποστηρίζει ότι κομβικό ρόλο παίζει η βιταμίνη D. Οπως εξηγεί στην ιστοσελίδα Whimn, για τη σύνθεση της βιταμίνης D απαραίτητη είναι η ηλιακή ακτινοβολία.

Εκτόξευση ορμονών

Οταν κανείς κάνει ηλιοθεραπεία ή περπατάει στον ήλιο, αυξάνεται στον οργανισμό η βιταμίνη D, η οποία με τη σειρά της προκαλεί αύξηση των ορμονών του σεξ στους άνδρες και στις γυναίκες.

Ειδικότερα στον ανδρικό πληθυσμό αυξάνονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ερωτική τους διάθεση. «Η σύνδεση της τεστοστερόνης με τη λίμπιντο έχει τις ρίζες της στους πρωτόγονους ανθρώπους, οι οποίοι, αφού κυνηγούσαν μέσα στον ήλιο όλη την ημέρα, όταν επέστρεφαν στις γυναίκες τους έπρεπε να έχουν τη δύναμη να κάνουν σεξ για να διαιωνίσουν το ανθρώπινο είδος» υποστηρίζει η Ντιλκς.

Στον γυναικείο οργανισμό, σύμφωνα με την ειδικό, η βιταμίνη D προκαλεί την αύξηση των οιστρογόνων, τα οποία, εκτός του ότι αυξάνουν την ερωτική διάθεση, συντελούν στην καλή υγεία των εσωτερικών μυών του γυναικείου κόλπου. Τέλος, συντελούν στην αύξηση των υγρών στον κόλπο, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η διείσδυση του πέους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn