Λουτράκι | πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχοντας υπόψη την υπ’ αρίθμ. Γ1α/ Γ.Π.οικ.19586/7-3-2018 (ΑΔΑ:6ΚΙΤ465ΦΥΟ-6ΕΝ) Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αναγκαιότητα υλοποίησης Προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών και προφύλαξης του κοινού με βασικό σκοπό την ολιστική διαχείριση των κουνουπιών και των προβλημάτων που δημιουργούν τόσο στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον όσο στην τοπική οικονομία, προχώρησε και φέτος στην έναρξη Προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον, με διάρκεια ενός έτους και έναρξη σήμερα.

Στόχοι της υλοποίησης του παρόντος Προγράμματος αποτελούν:

Η προφύλαξη του πληθυσμού από τον κίνδυνο ασθενειών των οποίων φορείς είναι τα κουνούπια (ελονοσία, ιό Δυτικού Νείλου κ.α).

Η περιστολή της προκαλούμενης όχλησης από τα κουνούπια.

Η διασφάλιση του τουριστικού προϊόντος

Η ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων που θα διατεθούν τα επόμενα χρόνια

Η διαφύλαξη της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής εφαρμογής του Προγράμματος, με τν συστηματική καταπολέμηση των κουνουπιών που θα βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένα και περιβαλλοντικά συμβατές εφαρμογές.

Αντικείμενο του Προγράμματος θα είναι η παροχή υπηρεσιών πρόληψης και ελέγχου της μετάδοσης των νοσημάτων από έντομα διαβιβαστές στο αστικό περιβάλλον του Δήμου, ήτοι στο δομημένο ιστό των πόλεων και οικισμών (φρεάτια ομβρίων, συντριβάνια, ανοιχτές δεξαμενές, αποστραγγιστικά κανάλια), οι οποίες αποτελούν εν δυνάμει εστίες ανάπτυξης κουνουπιών.

Την υλοποίηση Προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε επιλεγμένες περιοχές του φυσικού, περιαστικού και αγροτικού συστήματος της ΠΕ Πελοποννήσου, για την τριετία 2018-2020, έχει αναλάβει και υλοποιεί η Περιφέρεια Πελ/σου.

Για την επιτυχία του Προγράμματος είναι απαραίτητη η συμβολή όλων μας.

Πολλά από το κουνούπια που μας ταλαιπωρούν κάθε καλοκαίρι προέρχονται από ιδιόκτητους χώρους, όπως είναι οι αυλές και οι βεράντες των σπιτιών μας.

Όπου υπάρχουν κουνούπια υπάρχουν στάσιμα νερά!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn