Π.ΠΙΤΣΑΚΗΣ | “ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ”

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μέχρι τώρα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχω δεχθεί δηλητηριώδεις συκοφαντίες απο συγκεκριμμένους ανθρώπους οι οποίοι μέσω του τύπου με τρόπο χολερικό έχουν σπιλώσει την προσωπικότητα μου.
Απο ανθρώπους που όπου να τους πιάσεις λερώνεσαι.
Τα έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα σεβόμενος τον θεσμό και δεχόμενος ότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά αυτά είναι δεδομένο ότι θα τα δεχθείς.
Επώνυμοι, ανώνυμοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και οι  χιλιάδες πελάτες των επιχειρησεών μου γνωρίζουν και την ευγένεια μου και την παιδεία μου.
Την ευγένεια μου την πήρα απο το σπίτι και την οικογένεια μου.
Ο καναλάρχης κ.Κάππος χθες μπήκε ως σερίφης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου κάνοντας χρήση του ιδιότυπου ρόλου στον οποίο έχει αυτοαναγορευθεί.
Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου του ζήτησα να πληρώσει τα 3.000 περίπου ευρώ που χρωστά στο Επιμελητήριο και μπροστά στα 21 μέλη του συμβουλίου με θράσος είπε..”δεν πληρώνω τίποτα”.
Στο τέλος της συνεδρίασης και για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στην οικογένεια μου, με τρόπο χυδαίο συκοφαντικό και πρόστυχο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους.
Αν για κάποιο η οικογένεια προφανώς είναι ευτελές πράγμα για αυτό και όταν τους φτύνεις μένουν ατάραχοι, για μένα είναι ότι ιερότερο έχω στην ζωή μου.
Εκανα το αυτονόητο που θα έκανε κάθε άνθρωπος όταν του προσβάλουν τους γενείτορες του.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Και το ξεκαθαρίζω  ότι κάθε φορά που ο συγκεκριμμένος “κύριος” θα προσβάλει την οικογένεια μου το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.  Με τον ίδιο ακριβώς  τρόπο.
Μέχρι να καταλάβει ότι υπάρχουν αξίες που ο ίδιος ίσως δεν γνώρισε ποτέ αλλά για κάποιους είναι πάνω απο τα υποκριτικά χαμόγελα των δημοσίων σχέσεων.
Σύντομα θα καταλάβει και όλη η Κορινθία τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται με κάθε τρόπο το Επιμελητήριο προκειμένου να μην γίνει η έκθεση “Πελοπόννησος 2018” στην Κόρινθο.
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης υποτελής στην αθλιότητα και τους άθλιους δεν θα γίνει ποτέ.
Δεν τους φοβάται και δεν τον κρατά κανένας απο το μανίκι.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ !
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn