Οικονόμου | Οχι στην πολιτική του Μαυρογιαλούρου

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οφείλω μία εξήγηση σε όλους τους Κορίνθιους για την στάση μου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολουθούμε μία ανεξήγητη αυτοδιοικητική συμπεριφορά απο τον απερχόμενο δήμαρχο Κορινθίων που δεν έχει αρχή και τέλος.
Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ενώπιον των αιρετών αλλά και πολιτών έχω ξεκαθαρίσει με τον πιο απλό τρόπο ότι:
Δεν εμπιστεύομαι τον δήμαρχο της μειοψηφίας και δεν πρόκειτα να ψηφίσω απο εδώ και πέρα καμία μα καμία πρόταση.
Ο λόγος είναι ότι κάθε φορά σε σημαντικά θέματα αλλάζει θέση και άποψη με αποτέλεσμα οι λύσεις να δίνονται κυριολεκτικά στο γόνατο με συνέπειες για την πόλη και τους πολίτες, ιδιαίτερα τους πολίτες μας που ζούν στις κωμοπόλεις και τα χωριά.
Ο  δήμαρχος μειοψηφίας τον τελευταίο καιρότο αποδεικνύει καθημερινά και με δικαιώνει απόλυτα στην επιλογή μου αυτή.
Οταν του ψηφίζουμε τα προεκλογικά του   έργα είναι  όλα τα καλά και σιωπαίνει…και όταν δεν ψηφίζουμε βγαίνει και με το δάχτυλο σκανδάλη και “πυροβολεί” όποιον για δικούς του λόγους θέλει να κτυπήσει κοινωνικά.
Ο απερχόμενος δήμαρχος κάθε μέρα βγαίνει στα κανάλια και διαλαλεί ότι κάνει έργα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει  30 και πλέον χρόνια και με απεριόριστο κομπασμό λέει ότι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ για να ανατρέψει το αρνητικό για αυτόν κλίμα.
Τα πάντα όλα έχουν λέει την σφραγίδα του και οι υπόλοιποι είμαστε απλά για να τον εξυπηρετούμε.
Ολα τα έργα που φέρνει τώρα στο δημοτικό συμβούλιο είναι προεκλογικά, τα οποία θυμήθηκε για να πείσει τους Κορίνθιους ότι η καρέκλα  του δημάρχου Κορινθίων θα έχει πάντα το όνομα του γιατί ξέρει καλά την δουλειά, όπως ο ίδιος λέει.
Δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι του δημάρχου και προτρέπω όλη την αντιπολίτευση να μην γίνει συνένοχη στην τακτική αυτή, που είδαμε και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις πόσο επιζήμια είναι για την Κόρινθο.
Με έργα που γίνονται στο πόδι για να επανεκλεγεί ο δήμαρχος της μειοψηφίας, η Κόρινθος θα κοιτά τις άλλες πρωτεύουσες της Ελλάδας και απλά θα καταλαβαίνει γιατί έμεινε τόσο πίσω.
Λέω λοιπόν ΟΧΙ στην Μαυρογιαλούρικη τακτική του απερχόμενου.
Ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται και δεν τρώει καναλόχορτο…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn