Βαφή τέλος -Το λευκό-γκρι μαλλί είναι μόδα

0
348

Αν νομίζετε ότι μόνο οι παππούδες και οι άνθρωποι της ηλικίας τους, έχουν γκρι χαίτες, μάλλον κάνετε λάθος…

Η νέα τάση επιβάλλει λευκά-γκρι μαλλιά.

Το trend των γκρίζων  μαλλιών είναι ενα απελευθερωτικό στιλ προκειμένου κάποιες γυναίκες να αλλάξουν τα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η βιομηχανία της μόδας και να αποδείξουν πως τα φυσικά  γκρίζα μαλλιά  έχουν τη γοητεία τους…

Ξεχάστε, λοιπόν, τη συνήθεια που επιβάλατε στον κομμωτή σας μόλις εντόπιζε μια γκρίζα τρίχα να την κόβει αμέσως. Πλέον δεν χρειάζετε, είπαμε το γκρι είναι μόδα…

Και ακριβώς όπως και τα άλλα έντονα χρώματα μαλλιών όπως το κόκκινο ή μοβ, τα γκρίζα μαλλιά θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος και να φαίνεστε όμορφη και ελκυστική αρκεί, βέβαια, να το κάνετε σωστά και να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση.

Το μόνο αρνητικό αυτής της τάσης είναι ότι για να πετύχει κανείς αυτό το χρώμα μαλλιών απαιτείται χρήση λευκαντικών και χημικών ουσιών, μιας και κινείται μακριά από τη φυσική απόχρωση των μαλλιών σας, κάτι το οποίο μπορεί να είναι αρκετά επιζήμιο για την τρίχα.

Υπάρχουν βέβαια και οι τυχερές αυτού του νέου  hair trend, που έχουν φυσικά λευκά μαλλιά λόγω ηλικίας και άρνησης να τα βάψουν….