Άστατος και σήμερα ο καιρός μετά την κυριακάτικη σφοδρή καταγίδα

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά σε Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο αρχικά και μετά το απόγευμα στα βορειοανατολικά και αργότερα στην Κεντρική Μακεδονία και το Βορειοδυτικό Αιγαίο – Πολλά τα προβλήματα στην Αττική από τη βροχή
Μετά την χθεσινή καταιγίδα που προκάλεσε προβλήματα στην Αττική και όχι μόνο, σήμερα περιμένουμε άστατο καιρό με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες σε Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο και μετά το απόγευμα στα βορειοανατολικά και αργότερα στην Κεντρική Μακεδονία και το Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στο Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Λιβυκό ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα, στη Θράκη και στη Μακεδονία, θα επικρατήσει άστατος καιρός με τοπικές βροχές και τις θερμές ώρες της ημέρας καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 16 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 11 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές βροχές και ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι από διάφορες 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η αστάθεια η οποία επικρατεί πάνω από τον Ελλαδικό χώρο τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται ότι θα διατηρηθεί μέχρι και σχεδόν τα τέλη της εβδομάδας αφού αναμένεται να εκδηλώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα έχουν κατά τόπους και έντονο χαρακτήρα κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τις επόμενες ημέρες, θα εκδηλώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας δηλαδή από το μεσημέρι έως το απόγευμα. Δεν χρειάζεται να μας ξεγελά το γεγονός ότι κάποιες απο τις επόμενες ημέρες η μέρα θα ξεκινάει με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι και έπειτα οι νεφώσεις θα πυκνώνουν κυρίως στα ηπειρωτικά και θα εκδηλώνονται κατά τόπους έντονα φαινόμενα.

Οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα είναι οι πρώτες περιοχές που θα δέχονται τις πιο ισχυρές καταιγίδες. Στα αντίστοιχα πεδινά η παραθαλάσσια τμήματα τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά και μικρότερης χρονικής διάρκειας.

Δεν αποκλείεται δε να επηρεαστούν κατά τόπους ακόμη και νησιωτικές περιοχές του Ιονίου η του Αιγίου, όμως εκεί οι βροχές θα είναι πολύ πιο εξασθενημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες των ηπειρωτικων τμημάτων.

Οι άνεμοι δεν θα προκαλέσουν κανένα πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Προσοχή σε όλους όσοι μένουν ή βρίσκονται κοντά σε ποτάμια η ρέματα διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο υπερχείλισης λόγω του μεγάλου όγκου νερού που θα σημειωθεί σε τοπικό επίπεδο.

Στα ορεινότερα και κάποια ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και οι αγρότες ώστε να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν τις καλλιέργειες τους αν τυχόν εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις.

Οι καταιγίδες ήρθαν για να μείνουν σχεδόν ολόκληρη την προσεχή εβδομάδα…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn