Η ακύρωση του event εκθέτει πανελληνίως την Κόρινθο…!

0
61

Μία εκδήλωση με Πανελλήνιο ενδιαφέρον και αθλητές Ελληνες και
ξένους έπεσε θύμα της διαμάχης του δημάρχου με τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ.
Μπορεί να είναι εξωφρενικό αλλά είναι αληθινό.
Ενας διεθνής αγώνας που είχε προγραμματιστεί πριν απο 4 μήνες αναβλήθηκε αφού έγινε παρέμβαση της αστυνομίας κατόπιν ενημέρωσης απο τον δήμο.
Εχει σημασία ότι ο αγώνας αναβλήθηκε μετά απο προσωπική παρέμβαση του δημάρχου που απο τις αρχές της εβδομάδας, είπε στην ίδια την κα. Ζημινοπούλου ότι δεν θα επιτρέψει τον αγώνα όσο παραμένει πρόεδρος ο Οικονόμου….!!!!!
Σήμερα η διοργανώτρια των αγώνων σε κλουβί όπως λέγονται κα. Μαριλένα Ζημινοπούλου ανακοίνωσε τα εξής:
“Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργανωσης είμαστε στην δυσάρεστη θεση να ανακοινωσουμε την μεταφορά του event σε αλλη ημερομηνία και μερος.
Κάναμε οτι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε την γραφειοκρατεια του δήμου της Κορίνθου, ο οποίος μετά απο αλλεπάλληλες τρικλοποδιές και δυσκολίες μας έριξε στο καναβάτσο, επικαλούμενοι οτι μπορούσαν να σκαρφιστούν.
Τελικό…”κερασακι” ηταν και η ασφάλεια του γηπέδου, οταν ενημερωθηκαμε μια μέρα πριν την ζύγιση οτι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να στεγάσει αγώνες.
Ζητάμε συγνώμη απο τους αθλητές, τους προπονητές και τον κόσμο που περίμενε αυτό το event.
Ήδη μιλάμε και κανονίζουμε την μεταφορά του event σε κοντινή ημερομηνία, την οποία θα ανακοινώσουμε λιαν συντόμως.
Οι φιλοι των μαχητικών αθλημάτων να στηρίξουν το ”THE BATTLE” που γίνεται στο Tae Kwon Do την ίδια μέρα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση.”

Ανεξάρτητα απο τις κόντρες σε δημοτικό επίπεδο η ενέργεια αυτή εκθέτει τον δήμο Κορινθίων ανεπανόρθωτα και ανοίγει μεγάλες πληγές που όχι μόνο δεν θα κλείσουν τους επόμενους μήνες αλλά θα πάρουν ανεπανάληπτες διαστάσεις..!
Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται…!!!!