Γιατί έγινε ξαφνικά “μαύρο πρόβατο” ο Γιώργος Οικονόμου;;;;

0
73
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δημοσιεύματα…δημοσιεύματα, υπονοούμενα, ραβασάκια με τρίτους, που όλα μαζί έχουν ένα στόχο να “πείσουν” τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Γιώργο Οικονόμου, να παραιτηθεί απο την θέση αυτή..
Αναλύσεις επί αναλύσεων και χολή εναντίον του Γιώργου Οικονόμου.
Το ερώτημα είναι πολύ απλά.
Γιατί ο δήμαρχος δεν ζητά ο ίδιος απο τον στενό φίλο του να του αδειάσει την γωνιά;
Γιατί τόσος πόλεμος στον άνθρωπο που μέχρι και χθες ήταν εκ των απορρήτων του δημάρχου αλλά και της ομάδας γύρω απο τον δήμαρχο;
Πως μεταμορφώθηκε σε “μαύρο πρόβατο” ο επιχειρηματίας που με τον δικό του τρόπο έχει την δική του συνεισφορά τα τελευταία 10 χρόνια;
Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 θα είναι με τον γιατρό Χρήστο Χασικίδη.
Αυτός είναι λόγος να θέλεις το κεφάλι στο πιάτο του Γιώργου Οικονόμου;
Αν δεν σε ενδαφέρει ο δεύτερος γύρος γιατί πιστεύεις ότι θα πάρεις 50% απο τον πρώτο τότε δεν έχεις κανένα ανάγκη και τους βάζεις όλους απέναντι σου…!
Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ερμηνευθεί η επιθετικότητα απέναντι στον Οικονόμου, ο οποίος απο την άλλη πλευρά πρέπει να παραιτηθεί για να μην δημιουργεί πολιτικό πρόβλημα στον Χρήστο Χασικίδη.
Οταν ο επικεφαλής την ίδια ημέρα που ανακοίνωσε την κάθοδο του παραιτήθηκε απο όλα το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι στενοί του συνεργάτες.
Αλλά και αυτό πάλι δεν δικαιολογεί την επιθετικότητα….
 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Οικονόμου δεν είναι εύκολος παίκτης και αυτό το ξέρουν ακόμα και όσοι προσπαθούν να τον πάνε στο “κόκκινο¨…
Εχει πολλά ρίσκα αυτό…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn