Γιατί η νυν έχει πολλά κοινά στοιχεία με την πρώην | η επιστήμη έχει την απάντηση

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εν συντομία

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις έδειξε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος γυναικών που σε ελκύει ερωτικά και «κολλάει» καλύτερα με το χαρακτήρα σου και τον οποίο ακολουθείς πιστά. Είναι κάτι σαν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Και για να γίνουμε πιο αναλυτικοί

Ίσως, να μην το είχες φανταστεί. Ίσως πάλι, κάτι να είχες υποψιαστεί. Το κορίτσι με το οποίο βγαίνεις ραντεβού μοιράζεται πολλά περισσότερα από το κορμί σου με την την πρώην σου. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία εσύ τείνεις να βρίσκεις γοητευτικά στο αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, επιστημονική μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις με τον Paul Eastwick επικεφαλής, βασίστηκε σε online συνεντεύξεις και σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέσα από τα social media, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικές έρευνες.

Μία από αυτές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να επιλέγουν για ερωτικούς συντρόφους τους, ανθρώπους που έχουν πανομοιότυπη εμφάνιση. Όπως για παράδειγμα, μελαχρινά μαλλιά ή μεγάλα στήθη ή ανοιχτόχρωμα μάτια

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Eastwick, η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι η μόνη κοινή μεταξύ της νυν και της πρώην σου. «Μία δεύτερη έρευνά μας απέδειξε ότι μας αρέσουν γυναίκες ή αντίστοιχα, άντρες για τις γυναίκες, που έχουν παρόμοιο μορφωτικό επίπεδο, πολιτικές πεποιθήσεις ακόμη και θρησκευτικές απόψεις».

Συμπέρασμα; Αυτό δεν ισχύει.

Μην το πεις ποτέ ξανά. Εκτός κι αν θέλεις να την κάνεις να γελάσει

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn