Γ.Ψυχογιός: Με την ”Αλληλεγγύη για Όλους” στις δομές προσφύγων και μεταναστών της Κορίνθου, αλλά και σε δομές αλληλεγγύης του Νομού.

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αναλυτικά ο βουλευτής Κορινθίας & Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας, επισκέφτηκαν:

Την ανοιχτή δομή προσφύγων με περίπου 750 διαμένοντες. Πάνω από 200 παιδιά, βάζοντας στην αποθήκη μαζί με τους εργαζόμενους της δομής είδη πρώτης ανάγκης για μωρά, ρούχα για παιδιά και μεγάλους, αλλά και αρκετά τρόφιμα. Οι συνθήκες σχετικά καλές σε σχέση με άλλες δομές. Όμως, χειροτερεύουν λόγω της διακοπής του επιδόματος διαβίωσης που πήγαινε και στην τοπική αγορά με την απόλυτη ευθύνη του Υπουργείου. Τα παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν σχολείο. Η ανάγκη στήριξης από το κίνημα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης πολύ σημαντική.

Το Κέντρο Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ) Κορίνθου. 917 διοικητικά κρατούμενοι. Ήταν 150 όταν ανέλαβε η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δώθηκαν είδη προσωπικής υγιεινής, αντισηπτικά και ρούχα, αλλά και κορινθιακή σταφίδα από μικρούς παραγωγούς του Νομού. Αθλιότητα η κράτηση μέχρι 18 μήνες, οδηγεί ακόμα και σε αυτοκτονίες όπως η πρόσφατη του νεαρού Κούρδου, διαλυμένη η κοινωνική υπηρεσία αφού απολύθηκαν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί, υποστελεχωμένο το ιατρείο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Το όραμα της κυβέρνησης, το δόγμα αποτροπής, με αόρατους ανθρώπους χωρίς δικαιώματα.

Το Σωματείο Αλληλεγγύης και Προσφοράς Ξυλοκάστρου που χρόνια τώρα στηρίζει δεκάδες ευάλωτες οικογένειες της περιοχής και αναλαμβάνει σημαντικές δράσεις για όλο το Νομό. Τους στηρίξαμε με τρόφιμα, παιδικά γάλατα και πάνες, αλλά και κορινθιακή σταφίδα από μικρούς παραγωγούς που έχουν απαξιώνει πλήρως από την κυβέρνηση. Μας έδωσαν πολλά ρούχα που μεταφέραμε μαζί με τα δικά μας στις δομές προσφύγων και μεταναστών.

Σε αυτή την πολυεπίπεδη παρέμβαση, εκτός από τους εργαζόμενους της Αλληλεγγύης για Όλους, βρέθηκαν μέλη της Ομάδας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Συριζα – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας και της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, αλλά και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn