Α’ΕΛΜΕ: Δεν είμαστε αναλώσιμοι! Ανοιχτά σχολεία με ουσιαστικά μέτρα υγιεινής & ασφάλειας, τώρα!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η κυβέρνηση, μετά την πολύμηνη αναστολή λειτουργίας  των σχολείων , πήρε την απόφαση για την επαναλειτουργία των Λυκείων και μόνο, δέκα μέρες πριν από τις διακοπές του Πάσχα. Η απόφαση αυτή, αρχικά, αντανακλά  την πίεση που δέχεται η κυβέρνηση από την κούραση και την αγανάκτηση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών σε σχέση με την τηλεκπαίδευση που συνέβαλε στην ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων, στη μορφωτική και συναισθηματική ένδεια των μαθητών μας, ιδιαίτερα όλων όσων προέρχονται από τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα. Επίσης, με την απόφαση αυτή επιδιώκει να «ρίξει στάχτη στα μάτια» της κοινωνίας ότι επιστρέφουμε σε μια «κανονικότητα», να δικαιολογήσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου και σε λίγες ημέρες και του τουρισμού, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο υγιεινής και ασφάλειας. Τέλος, για να υλοποιήσει όλα  τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα που έχει ψηφίσει, όπως ελάχιστη βάση εισαγωγής, τράπεζα θεμάτων κλπ.

Ωστόσο, αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει πολλά από τα δίκαια αιτήματα εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που η κατάσταση σχετικά με την πανδημία στη χώρα μας είναι χειρότερη σήμερα, σε σύγκριση με τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας, κυρίως, της αποτυχημένης κυβερνητικής διαχείρισης. Μιας διαχείρισης που χαρακτηρίζεται,  αφενός από πλειοδοσία σε απαγορεύσεις, περιορισμούς και καταστολή και αφετέρου από εγκληματική απροθυμία ουσιαστικής ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας, μια εμμονή να μείνουν τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία στο απυρόβλητο και μια πεισματική άρνηση να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα σε εργασιακούς χώρους και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Το σκηνικό συμπληρώνεται (με την αμέριστη αρωγή πάντα των φίλιων ΜΜΕ…) με τη συστηματική, ατεκμηρίωτη και βολική στοχοποίηση για την επιδείνωση της επιδημίας, των απλών πολιτών και των κοινωνικών αγωνιστών που τολμούν να διαμαρτύρονται.

Έτσι, αντιμετωπίζουμε το παράδοξο τα σχολεία να έχουν κλείσει με περίπου 1500 κρούσματα ημερησίως και να ανοίγουν με πάνω από 3.000! Και αυτή η απόφαση δικαιολογείται, κατά τα λεγόμενα των ιθυνόντων και των τηλεοπτικών φερέφωνών τους, παρουσιάζοντας τα «self-test» ως το… «νέο υπερόπλο» απέναντι στον κορωνοϊό, τόσο στα σχολεία όσο και γενικότερα. Την ίδια στιγμή, βέβαια, Υπουργείο Παιδείας και Κυβέρνηση συνεχίζουν να απορρίπτουν , ασυζητητί ,το σύνολο των αιτημάτων που εδώ και σχεδόν ένα χρόνο διατυπώνει η εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων.

Η χρήση των self-test θα μπορούσε, ως ένα βαθμό, να συνεισφέρει στην έγκαιρη διάγνωση κρουσμάτων. Όμως, είναι προφανές ότι αυτό το μέτρο μόνο του είναι απολύτως ανεπαρκές για να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία με ασφάλεια. Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες, η διάγνωση που παρέχουν είναι επισφαλής, περισσότερο και από τα rapid test. Το ότι αυτά τα test  διενεργούνται από μη εξειδικευμένα άτομα (γονείς, εκπαιδευτικοί κ.ά.) καθιστά τα αποτελέσματά τους ακόμα πιο αναξιόπιστα. Και, φυσικά, ένα άλλο ζήτημα που τίθεται είναι και το κατά πόσο θα δηλώνεται με ειλικρίνεια το αποτέλεσμα του αυτοελέγχου στο σχολείο και στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ως Ε.Λ.Μ.Ε., έχουμε από καιρό και επανειλημμένα εκφράσει την άποψη ότι η δια ζώσης εκπαίδευση είναι αναντικατάστατη και ότι η αναστολή της επί μακρόν και η αντικατάστασή της από την τηλεκπαίδευση έχει πολλαπλές αρνητικές συνέπειες στους μαθητές. Γι΄ αυτό, ήδη από την αρχή της πανδημίας, την προηγούμενη άνοιξη, με τα άλλα εκπαιδευτικά σωματεία και τις ομοσπονδίες, υποστηρίζουμε ότι πρέπει να ληφθούν από την πολιτεία, όλα εκείνα τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν τη λειτουργία των σχολείων με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Μέτρα που δεν θα πάψουμε να διεκδικούμε ακούραστα, όσο κι αν το Υπουργείο και η κυβέρνηση μας αγνοούν επιδεικτικά.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 • Διενέργεια δωρεάν, μαζικών, επαναλαμβανόμενων αξιόπιστων τεστ για έλεγχο της διάδοσης του ιού. Να διεξάγονται με ευθύνη της πολιτείας, είτε ενισχύοντας τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας με προσωπικό, είτε με υγειονομικούς στα σχολεία. Τα τεστ να καλύπτουν όλους τους μαθητές μας όλων των ηλικιών και όλο το προσωπικό των σχολείων (εκπαιδευτικούς, καθαρίστριες, διοικητικούς κλπ).
 • Να υλοποιηθεί άμεσα και σύντομα ο μαζικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών.
 • Δωρεάν διανομή μασκών υψηλών προδιαγραφών (Κ95) για προστασία από τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού που είναι πολύ πιο μεταδοτικά, και μάλιστα μεταξύ των παιδιών και εφήβων.
 • 15 μαθητές κατ’ ανώτατο όριο ανά τμήμα για όσο διαρκεί η πανδημία.
 • Αύξηση κονδυλίων για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών στην εκπαίδευση ώστε να προσληφθούν εκπαιδευτικοί και να βρεθούν αίθουσες και χώροι για στέγαση των τμημάτων.
 • Πρόσληψη του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού για επαρκή καθαρισμό και απολύμανση των σχολικών χώρων.
 • Ουσιαστική ενίσχυση του Δημόσιου Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με τα πάγια και σημαντικά αιτήματα όλων των υγειονομικών. Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και ένταξή τους στον κεντρικό σχεδιασμό.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

 • Η τηλεκπαίδευση να μην μετατραπεί σε μόνιμη συνθήκη. Όχι κάμερες  στις τάξεις – να λειτουργήσουν αποκλειστικά διαδικτυακά τμήματα για όσα παιδιά μένουν με ευπαθείς ομάδες όσο διαρκεί η πανδημία.
 • Να μην πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.
 • Να μην εφαρμοστεί και να καταργηθεί η Τράπεζα Θεμάτων.
 • Αναπροσαρμογή των αναλυτικών προγραμμάτων και της διδακτέας ύλης.
 • Όχι στην περικοπή των εισακτέων στα ΑΕΙ. Όχι στη «βάση εισαγωγής».
 • Ανατροπή του συνόλου των αντιεκπαιδευτικών νόμων της κυβέρνησης.
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn